Το Xiaomi 12 Ultra θα έχει έναν νέο αισθητήρα της Sony

Xiaomi 12 Ultra

Στο τέλος του περασμένου έτους είδαμε τη Xiaomi να μας δίνει μια γεύση από τα κορυφαία smartphones της για το 2022. Λέμε μια γεύση επειδή το Xiaomi 12 δεν έχει φτάσει επίσημα στην Ελλάδα ακόμα. Το ίδιο ισχύει και για το πολυαναμενόμενο Xiaomi 12 Ultra.

Το μοντέλο με τις υψηλότερες επιδόσεις στην γκάμα της Xiaomi έχει εντοπιστεί μόνο σε renders και διαρροές που εντοπίστηκαν τις τελευταίες εβδομάδες στο διαδίκτυο, η κινεζική εταιρεία δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει πότε σκοπεύει να το παρουσιάσει επίσημα. Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές από την Κίνα, η νέα ναυαρχίδα θα βασίζεται σε ένα εντυπωσιακό σύστημα κάμερας, με επικεφαλής έναν ολοκαίνουργιο αισθητήρα της Sony.

Xiaomi 12 Ultra

Επίσης, από τις πρόσφατες εικόνες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο φαίνεται ότι το Xiaomi 12 Ultra θα διαθέτει μια στρογγυλή μονάδα κάμερας, σε αντίθεση με τις διαρροές που είχαν εμφανιστεί τις προηγούμενες εβδομάδες. Δεν υπάρχει ακόμα επίσημη επιβεβαίωση για αυτό, οπότε σας προτείνουμε να είστε επιφυλακτικοί με τις νέες διαρροές.

Η πρώτη μου γνωριμία με το Nokia 3310 και το Nintendo 64, ήταν αρκετή για να κολλήσω με την τεχνολογία για πάντα. Αυτό το "μικρόβιο" οδήγησε στη ενασχόληση μου με την αρθρογραφία στον χώρο της τεχνολογίας και εν τέλει στη δημιουργία του Technoid.gr.