Το Samsung Unpacked 2022 επιβεβαιώθηκε για τον Φεβρουάριο

Samsung Unpacked 2022

Η εκδήλωση Samsung Unpacked 2022 θα πραγματοποιηθεί τον Φεβρουάριο και θα είναι αφιερωμένη στην παρουσίαση των νέων smartphone Galaxy S22, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της νοτιοκορεατικής εταιρείας.

Η Samsung δεν έχει ορίσει συγκεκριμένη ημερομηνία για αυτήν την ειδική εκδήλωση, αλλά υποτίθεται ότι οι νέες ναυαρχίδες της σειράς S θα κυκλοφορούσαν τον επόμενο μήνα.

Η εκδήλωση λογικά θα είναι αφιερωμένη στη σειρά Galaxy S22 που έχει διαρρεύσει σε μεγάλο βαθμό, με την προαναφερθείσα αναφορά να υποστηρίζει ότι η συσκευή θα είναι διαθέσιμη για προπαραγγελία την επόμενη μέρα με τις γενικές πωλήσεις να ξεκινούν την τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου. Η σειρά S22 έχει επιβεβαιωθεί ότι διαθέτει τρία μοντέλα: τα S22, S22+ και S22 Ultra.

Δεν γνωρίζουμε ακόμη όλες τις λεπτομέρειες, αλλά η Samsung έχει υπονοήσει έντονα ότι η οικογένεια Galaxy S πρόκειται να πάρει το στέμμα από τη σειρά Note της. Ο επίσημος ιστότοπος Unpacked 2022 σημειώνει ότι η Samsung θα συγκεντρώσει τις πιο πρόσφατες και “μεγαλύτερες” δυνατότητες των Galaxy “σε μια απόλυτη συσκευή“.

Αν και δεν γνωρίζουμε πότε θα μπορείτε να προπαραγγείλετε το S22, η Samsung επιβεβαίωσε ότι θα ξεκινήσει το “Reserve Now” για τα νέα τελέφωνα και tablet Galaxy στις 21 Ιανουαρίου. Οι καταναλωτές που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν μία από αυτές τις συσκευές το συντομότερο δυνατό θα μπορούν να κάνουν κράτηση από τις 7 π.μ. PT / 10 π.μ. ET.

Η πρώτη μου γνωριμία με το Nokia 3310 και το Nintendo 64, ήταν αρκετή για να κολλήσω με την τεχνολογία για πάντα. Αυτό το "μικρόβιο" οδήγησε στη ενασχόληση μου με την αρθρογραφία στον χώρο της τεχνολογίας και εν τέλει στη δημιουργία του Technoid.gr.