Το Samsung Galaxy Z Flip 4 εμφανίζεται στο Geekbench με Snapdragon 8 Gen 1+

Z Flip 4

Περισσότερα νέα προκύπτουν σχετικά με την επόμενη foldable συσκευή της Samsung, το Galaxy Z Flip 4. Το γνωστό “Ice universe”, μάλιστα, μοιράστηκε στο Twitter τις βαθμολογίες που συγκέντρωσε το smartphone στο Geekbench και, κατά συνέπεια, όλες τις λεπτομέρειες του επεξεργαστή του.

Η πρώτη είδηση, κατά κάποιο τρόπο ήδη γνωστή, είναι ότι το Z Flip 4 θα είναι εξοπλισμένο με τον νέο επεξεργαστή της Qualcomm, τον Snapdragon 8 Gen 1+, κατασκευασμένο με τη διαδικασία 4nm της TSMC. Το νέο τσιπ θα συνεχίσει επίσης να χρησιμοποιεί Core Cortex X2, τρεις πυρήνες Cortex A710 και τέσσερις πυρήνες Cortex A510. Άλλες λεπτομέρειες αφορούν τη μνήμη RAM (8 GB) και Android 12.

Όλες οι άλλες λεπτομέρειες θα πρέπει να γίνουν γνωστές μέχρι το καλοκαίρι, όταν η Samsung αναμένεται να παρουσιάσει το νέο της foldable.

Η πρώτη μου γνωριμία με το Nokia 3310 και το Nintendo 64, ήταν αρκετή για να κολλήσω με την τεχνολογία για πάντα. Αυτό το "μικρόβιο" οδήγησε στη ενασχόληση μου με την αρθρογραφία στον χώρο της τεχνολογίας και εν τέλει στη δημιουργία του Technoid.gr.