Το Samsung Galaxy S22 Ultra φαίνεται να έχει προβλήματα με το GPS

Samsung Galaxy S22 Ultra

Η σειρά Samsung Galaxy S22 έχει αποδειχθεί μια τεράστια επιτυχία όσον αφορά τις πωλήσεις, ωστόσο η κυκλοφορία της συσκευής δεν ήταν απροβλημάτιστη, όπως ο ρυθμός ανανέωσης της οθόνης, για να μην αναφέρουμε την περίπτωση GOS.

Αρκετοί χρήστες ανέφεραν πρόσφατα στο φόρουμ της κοινότητας της Samsung ότι το GPS δεν λειτουργεί πλέον στο Samsung Galaxy S22. Φαίνεται ότι το GPS σταματά να λειτουργεί μετά το πρώτο σετάρισμα του smartphone ή μετά από μεγάλες περιόδους αδράνειας. Οι εφαρμογές πλοήγησης, όπως Google Maps, εμφανίζουν ένα μήνυμα σφάλματος “αδυναμία εύρεσης GPS”.

Οι συνήθεις κινήσεις, όπως η επαναφορά των ρυθμίσεων δικτύου ή η επαναφορά της συσκευής στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, δεν φαίνεται να λύνουν το πρόβλημα για ορισμένους χρήστες, ενώ για άλλους αρκεί μια απλή επανεκκίνηση του smartphone για να διορθωθεί το πρόβλημα.

Η έκταση του προβλήματος είναι ακόμη άγνωστη, αλλά φαίνεται ότι μπορεί να επιλυθεί μέσω μιας ενημέρωσης που ελπίζουμε ότι θα κυκλοφορήσει σύντομα. Προς το παρόν, η Samsung δεν έχει αναγνωρίσει επίσημα το πρόβλημα και οι χρήστες που επηρεάζονται δεν έχουν άλλη επιλογή από το να περιμένουν λύση από την εταιρεία.

Η πρώτη μου γνωριμία με το Nokia 3310 και το Nintendo 64, ήταν αρκετή για να κολλήσω με την τεχνολογία για πάντα. Αυτό το "μικρόβιο" οδήγησε στη ενασχόληση μου με την αρθρογραφία στον χώρο της τεχνολογίας και εν τέλει στη δημιουργία του Technoid.gr.