Το realme GT NEO 3 έρχεται με ειδικό chip για την οθόνη

realme GT NEO 3

Γνωρίζαμε ότι το realme GT NEO 3 θα αποτελεί ένα από τα πρώτα κινητά που θα φέρει το νέο Dimensity 8100 και θα διαθέτει την ταχύτερη φόρτιση στον κόσμο, αλλά θα έχει και ένα ακόμα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό.

Ο λόγος για το επιπλέον chip, το οποίο θα βοηθά την κάρτα γραφικών Mali-G610 MC6, να διατηρεί υψηλό ρυθμό ανανέωσης για την οθόνη και σε μερικές περιπτώσεις θα έχει χαμηλότερη κατανάλωση. Λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο με το MEMC (motion estimation, motion compensation), ένα χαρακτηριστικό που κάνει footage χαμηλού ρυθμού καρέ και το αποδίδει σε υψηλό ρυθμό καρέ. Αυτό χρησιμοποιείται σε κινητά και τηλεοράσεις, κυρίως.

Το εν λόγω chip μπορεί να κάνει παρεμβολή κίνησης έως και τα 120 FPS, ώστε να εκμεταλλευτεί στο έπακρο το ρυθμό ανανέωσης της οθόνης του realme GT NEO 3. Η λειτουργία μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη, ειδικά σε βαριά παιχνίδια. Μπορείτε να δείτε στο παρακάτω video πώς τα πηγαίνει η συσκευή στο Genshin Impact, που είναι αρκετά βαρύ.

Γενικά, πάντως, τα LPDDR5 και UFS 3.1 του Dimensity 8100 της MediaTek θα επιτρέψουν στο κινητό να είναι αρκετά γρήγορο σε όλες τις χρήσεις. Η αποκάλυψή του είναι προγραμματισμένη για τις 22 Μαρτίου, οπότε εκεί θα μάθουμε περισσότερα για όλα του τα χαρακτηριστικά.