Το Oppo Find X5 σε όλο του το μεγαλείο

Oppo Find X5

Σιγά σιγά όλοι οι κατασκευαστές ανοίγουν τα χαρτιά τους για τις επόμενες ναυαρχίδες τους. Ένας από τους μεγάλους κατασκευαστές μαζί με τη Samsung που δεν έχει παρουσιάσει ακόμη το νέο της high-end κινητό είναι η Oppo. Όμως τοOppo Find X5 Pro διέρρευσε σε όλο του το μεγαλείο, και έχουμε αρκετές πραγματικές φωτογραφίες της συσκευής.

Αν και έχει φανεί σε κάποιες διαρροές αυτές τις μέρες, τώρα έχουμε δύο νέες φωτογραφίες που μας δείχνουν το τηλέφωνο. Μπορούμε να δούμε το πίσω μέρος του τηλεφώνου σε δύο χρώματα, μπλε και ασημί, με γυαλιστερό φινίρισμα. Αλλά το πιο ενδιαφέρον δεν είναι το χρώμα ή το φινίρισμα που έχει, αλλά η μονάδα της κάμερας που αναμφίβολα θα γίνει μια από τις πιο ελκυστικές το 2022.

Oppo Find X5

Είναι σαφές ότι η Oppo αποφάσισε να ρισκάρει σε αυτό το θέμα με το Oppo Find X5, με μια νέα μονάδα, που ακολουθεί τα βήματα των προκατόχων της, η οποία όμως έχει πλέον ένα ασύμμετρο σχήμα που είναι πολύ ελκυστικό. Σε αυτό μπορούμε να δούμε αρκετούς αισθητήρες, συνολικά τρεις, μαζί με την επιγραφή του νέου επεξεργαστή που αναπτύχθηκε από την Oppo, Marisilicon, ο οποίος θα συνοδεύει τον Snapdragon 8 Gen 1. Επομένως, σε επίπεδο σχεδιασμού, φαίνεται ότι δεν υπάρχουν πολλά να μάθουμε ακόμη από την εταιρεία.

Επιπλέον, αυτές οι φωτογραφίες επιβεβαιώνουν μια από τις πιο ενδιαφέρουσες πτυχές αυτού του τηλεφώνου, όπως η ενσωμάτωση την επιγραφή της Hasselblad στην πλάτη του. Και φαίνεται ότι η κάμερα αυτού του τηλεφώνου είναι προϊόν συνεργασίας με την φωτογραφική εταιρεία, όπως έχουμε ήδη δει στο OnePlus.

Oppo Find X5

Λέγεται ότι θα διαθέτει έναν αισθητήρα ultra wide 50 megapixel, καθώς και έναν telephoto 13 megapixel και έναν κύριο αισθητήρα 50 megapixel. Πολλοί αναρωτιούνται τι απέγινε ο ενδιαφέρον μικροσκοπικός φακός που παρουσίασε τη εταιρεία στον προκάτοχό του και από ότι φαίνεται δεν θα τον δούμε στη νέα γενιά.

Το Oppo Find X5 θα έχει τον επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 1, καθώς και μια μπαταρία που θα φορτίζεται πιο γρήγορα από ποτέ, χάρη στην υποστήριξη 80W ενσύρματης φόρτισης ή τα 50W ασύρματης φόρτισης. Ένα κινητό που θα διαθέτει για άλλη μια φορά μεγάλη οθόνη 6,7 ιντσών με ανάλυση 2K, τεχνολογίας LPTO AMOLED με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz. Θα μπορούσε να παρουσιαστεί σε μία ή δύο εβδομάδες, σχεδόν ταυτόχρονα με τους διαδόχους του Samsung Galaxy S21.

Η πρώτη μου γνωριμία με το Nokia 3310 και το Nintendo 64, ήταν αρκετή για να κολλήσω με την τεχνολογία για πάντα. Αυτό το "μικρόβιο" οδήγησε στη ενασχόληση μου με την αρθρογραφία στον χώρο της τεχνολογίας και εν τέλει στη δημιουργία του Technoid.gr.