Το OnePlus 10 Pro κυκλοφορεί παγκοσμίως στις 31 Μαρτίου

OnePlus 10 Pro

Η OnePlus ανακοίνωσε την κυκλοφορία του OnePlus 10 Pro σε παγκόσμιο επίπεδο στις 31 Μαρτίου. Δύο και πλέον μήνες από την αποκάλυψή της, η συσκευή θα κυκλοφορήσει και εκτός Κίνας. Η κυκλοφορία θα συνοδευτεί από ψηφιακό event, στο οποίο θα ανακοινωθούν λεπτομέρειες σχετικά με την τιμή και τη διαθεσιμότητα.

Το event για την κυκλοφορία του OnePlus 10 Pro θα μεταδοθεί μέσω του καναλιού της εταιρείας στο YouTube. Τα χαρακτηριστικά του είναι γνωστά, αφού ήδη κυκλοφορεί στην Κίνα, με τον Snapdragon 8 Gen 1 να κοσμεί τη συσκευή, ενώ συνοδεύεται από μπαταρία 5.000 mAh που υποστηρίζει ενσύρματη φόρτιση 80 W. Η συνεργασία της εταιρείας με τη Hasselblad συνεχίζεται, με τρεις αισθητήρες στο πίσω μέρος να απαρτίζουν την κάμερα. Ο κύριος είναι στα 48 MP και συνοδεύεται από έναν ultrawide 50 MP και ένα telephoto 8 MP.

Φέτος ήταν η πρώτη φορά που η εταιρεία προτίμησε μια κυκλοφορία εντός Κίνας, πριν την παγκόσμια. Ο CEO, Pete Lau, η ανάπτυξη λογισμικού για παγκόσμιες αγορές απαιτεί περισσότερο χρόνο. Ωστόσο, υποσχέθηκε ότι η εταιρεία θα εργαστεί με στόχο να μειώσει το χρονικό διάστημα μεταξύ των κυκλοφοριών σε Κίνα και στον υπόλοιπο κόσμο.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η έκδοση του OnePlus 10 Pro που θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως δε θα έρθει με ενοποιημένο λειτουργικό, όπως αναμενόταν αρχικά. Η OnePlus θα διατηρήσει το Oxygen OS για τα διεθνή μοντέλα της, γεγονός που σημαίνει πως η συσκευή θα καταφθάσει με Oxygen OS 12.