Το OnePlus 10 ίσως καταφθάσει με επεξεργαστή Dimensity 9000

OnePlus 10

Η OnePlus ακολούθησε μία διαφορετική τακτική με τη νέα της σειράς, κυκλοφορώντας πρώτα το OnePlus 10 Pro. Το απλό μοντέλο της σειράς δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά φαίνεται πως είμαστε κοντά σε αυτό, με τη συσκευή να διαφέρει αρκετά από το μοντέλο που υπάρχει στην αγορά.

Σύμφωνα με τον tipster Yogesh Brar, η εταιρεία προτίμησε τον Dimensity 9000 της MediaTek, έναντι κάποιου chipset Snapdragon. Ο Brar τονίζει πως το OnePlus 10 θα είναι περιορισμένη έκδοση. Φυσικά, όλα βρίσκονται σε υποθετικό στάδιο αυτή τη στιγμή. Εκτός από το απλό μοντέλο της σειράς, ο Brar ανέφερε και τη ναυαρχίδα αυτής, το μοντέλο “Ultra”, του οποίου η ανάπτυξη συνεχίζεται κανονικά.

Πρέπει να σημειώσουμε πως η OnePlus δεν έχει ανακοινώσει τίποτε επίσημα για τις φημολογούμενες συσκευές που αναμένεται να ενταχθούν στην πιο πρόσφατη σειρά κινητών της. Επομένως, δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα κάτι σχετικά με ημερομηνίες ή έστω παράθυρα κυκλοφορίας. Αυτή είναι η πρώτη σειρά της εταιρείας που έχει συνδεθεί με επεξεργαστές MediaTek, αφού και το OnePlus 10R φημολογείται ότι θα διαθέτει τον Dimensity 8100.