Το Nubia Z40 Pro θα είναι το πρώτο smartphone στον κόσμο με φακό 35 mm

Nubia Z40 Pro

Το Nubia Z40 Pro αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του σύντομα. Ωστόσο, νέες πληροφορίες που έρχονται στο φως μέσα από μια δημοσίευση στο Weibo, επικεντρώνονται περισσότερο γύρω από την κύρια κάμερα της συσκευής, η πρώτη που θα είναι εξοπλισμένη με τον αισθητήρα της Sony IMX787, έναν αισθητήρα 50 MP f /1.6 με μέγεθος 1/1.3. και φακό 35 mm.

Εκτός από τις φωτογραφίες που αναμένεται να είναι θεαματικές, η συσκευή θα εγγυηθεί σημαντικές επιδόσεις χάρη στον επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 1, ο οποίος θα πλαισιώνεται από ένα σύστημα ψύξης με υλικά παρόμοια με αυτά που χρησιμοποιούνται στον αεροδιαστημικό τομέα. Στην πραγματικότητα, σε προηγούμενη εμφάνιση στο Geekbench, το Z40 Pro πέτυχε βαθμολογία μονού πυρήνα 1228 και βαθμολογία πολλαπλών πυρήνων 3379.

Τέλος, η συσκευή θα κάνει το ντεμπούτο της μαζί με το Z40 τον Φεβρουάριο. Η τιμή πώλησής του, φημολογείται ότι θα είναι περίπου 600/700€.

Η πρώτη μου γνωριμία με το Nokia 3310 και το Nintendo 64, ήταν αρκετή για να κολλήσω με την τεχνολογία για πάντα. Αυτό το "μικρόβιο" οδήγησε στη ενασχόληση μου με την αρθρογραφία στον χώρο της τεχνολογίας και εν τέλει στη δημιουργία του Technoid.gr.