Το νέο Poco F4 GT θα παρουσιαστεί στις 26 Απριλίου

Poco F4 GT

Μετά από μήνες φημών, η Poco είναι έτοιμη να παρουσιάσει το Poco F4 GT. Μάλιστα, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι η παρουσίαση έχει οριστεί για τις 26 Απριλίου και ότι η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά στο κανάλι της στο YouTube.

Όσον αφορά τις προδιαγραφές του νέου Poco, κάποιοι λένε ότι θα πρέπει να είναι παρόμοιες (αν όχι ίδιες) με αυτές του Redmi K50 Gaming. Έτσι, θα πρέπει να είναι εξοπλισμένο με τον Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1, σε συνδυασμό με 12 GB RAM. Η οθόνη 6,67 ιντσών θα είναι OLED με ανάλυση FullHD+ και ρυθμό ανανέωσης 120 Hz. Η μπαταρία, από την άλλη πλευρά, θα είναι 4.700 mAh με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 120 watt.

Από την πλευρά της κάμερας, το F4 GT (το οποίο θα διαθέτει Android 12) θα διαθέτει αισθητήρα Sony IMX686 64 MP, UltraWide αισθητήρα 8 MP και αισθητήρα macro 2 MP. Για selfies, υπάρχει ένας αισθητήρας Sony IMX596 20 MP.

Αναμένουμε να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το Poco F4 GT καθώς και για τη τιμή στις 26 Απριλίου.

Η πρώτη μου γνωριμία με το Nokia 3310 και το Nintendo 64, ήταν αρκετή για να κολλήσω με την τεχνολογία για πάντα. Αυτό το "μικρόβιο" οδήγησε στη ενασχόληση μου με την αρθρογραφία στον χώρο της τεχνολογίας και εν τέλει στη δημιουργία του Technoid.gr.