Το Motorola Razr 3 διέρρευσε σε ένα σύντομο βίντεο

Motorola Razr 3

Η Motorola έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι εργάζεται πάνω στο νέο foldable smartphone Razr, το οποίο θα είναι εξοπλισμένο με τον νέο επεξεργαστή Snapdragon 8+ Gen 1 της Qualcomm.

Αυτή η νέα συσκευή εμφανίστηκε πρόσφατα σε ένα GIF που ανέδειξε ορισμένες λεπτομέρειες. Με μια πρώτη ματιά, ο σχεδιασμός του foldable φαίνεται να έχει υποστεί κάποιες αλλαγές σε σχέση με το Razr του 2019 και το Razr 5G που κυκλοφόρησε το 2020. Για παράδειγμα, η επωνυμία Razr δεν εμφανίζεται πλέον στην εσωτερική πλευρά του νέου μοντέλου.

Επιπλέον, υπάρχουν δύο οπίσθιες κάμερες, ενώ υπάρχει μία μπροστινή κάμερα, η οποία έχει τοποθετηθεί σε μια κεντρική οπή στην εσωτερική οθόνη. Ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι ενσωματωμένος στο πλευρικό κουμπί λειτουργίας. Για περισσότερα νέα, θα πρέπει να περιμένουμε τις επόμενες εβδομάδες.

Η πρώτη μου γνωριμία με το Nokia 3310 και το Nintendo 64, ήταν αρκετή για να κολλήσω με την τεχνολογία για πάντα. Αυτό το "μικρόβιο" οδήγησε στη ενασχόληση μου με την αρθρογραφία στον χώρο της τεχνολογίας και εν τέλει στη δημιουργία του Technoid.gr.