Το iPhone SE Plus 5G θα μπορούσε να κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Απρίλιο

iPhone SE Plus

Φημολογείται εδώ και καιρό, ότι η Apple ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει την νέα έκδοση του φθηνότερου τηλεφώνου της. Αν και φαίνεται ότι αυτή τη φορά δεν θα έρθει μόνο του, αλλά θα συνοδεύεται από το iPhone SE Plus, μια συσκευή που δεν θα επικεντρωθεί μόνο στη διατήρηση μιας προσιτής τιμής, αλλά παρουσιάζεται ως μοντέλο εξοπλισμένο με ιδιαίτερα υψηλές προδιαγραφές, μεταξύ των οποίων υ υποστήριξη 5G.

Τώρα, σύμφωνα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Display Supply Chain Consultants (DSCC), Ross Young, το νέο iPhone SE θα βγει στην παραγωγή τον Μάρτιο και η επίσημη κυκλοφορία θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Απριλίου ή στις αρχές Μαΐου. Στην πραγματικότητα, ο Young ήταν υπεύθυνος για την πληροφορία που έλεγε ότι το iPhone SE Plus τρίτης γενιάς θα έχει τον ίδιο σχεδιασμό με το iPhone SE 2020. Αυτό που θα προσφέρει το μοντέλο iPhone SE επόμενης γενιάς είναι μια αναβάθμιση των προδιαγραφών, συμπεριλαμβανομένου ενός chipset A15 Bionic, όπως τα μοντέλα iPhone 13.

Έτσι, οι τελευταίες δηλώσεις του Young φαίνεται να συμφωνούν με τις τελευταίες φήμες που κοινοποίησε το Bloomberg, το οποίο διαβεβαίωσε ότι η Apple θα πραγματοποιήσει μια εικονική εκδήλωση τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο για να παρουσιάσει μερικές νέες συσκευές, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου iPhone SE, νέου iMac 27 ιντσών και high-end Mac mini με M1 Pro και M1 Max.

Η πρώτη μου γνωριμία με το Nokia 3310 και το Nintendo 64, ήταν αρκετή για να κολλήσω με την τεχνολογία για πάντα. Αυτό το "μικρόβιο" οδήγησε στη ενασχόληση μου με την αρθρογραφία στον χώρο της τεχνολογίας και εν τέλει στη δημιουργία του Technoid.gr.