Το iPhone 15 Pro θα έχει εξαιρετικά λεπτά πλαίσια

iPhone 15 Pro

Βρισκόμαστε περίπου οκτώ μήνες πριν από το ντεμπούτο των νέων high-end iPhone της Apple και φημολογείται ότι το νέο premium μοντέλο, iPhone 15 Pro, θα έχει μοναδικά χαρακτηριστικά. Μεταξύ άλλων, μαθαίνουμε ότι θα έχει ανανεωμένο σχεδιασμό και πρόσοψη με εξαιρετικά μικρά πλαίσια. Οι άκρες, από την άλλη πλευρά, θα είναι κυρτές, σε πλήρη αντίθεση με ό,τι έχουμε δει μέχρι τώρα.

Χάρη στις λεπτομέρειες που προέκυψαν από τη διαρροή του ShrimpApplePro, μαθαίνουμε ότι η συσκευή θα διαθέτει σημαντικές αλλαγές στο σχεδιασμό: λεπτά πλαίσια, κυρτές άκρες και μια εμφάνιση που φαίνεται να θυμίζει Apple Watch Series 8.

Ο insider ShrimpApplePro δημοσίευσε μια νέα σειρά φημών σχετικά με τα κορυφαία τηλέφωνα της Apple για το 2023- σύμφωνα με τον ίδιο, τόσο το Pro όσο και το Pro Max (επίσης γνωστό ως “Ultra”) θα διαθέτουν λεπτά πλαίσια, κυρτές άκρες και θα έχουν το ίδιο μέγεθος με τα περσινά μοντέλα (6,1 και 6,7 ίντσες).

Φαίνεται επίσης ότι ο σχεδιασμός της πλάτης θα θυμίζει εκείνον του iPhone 5C, αλλά με υλικά υψηλής ποιότητας: τετράγωνη πρόσοψη και στρογγυλεμένη πλάτη. Επίσης, το τηλέφωνο μπορεί να έχει αισθητική που θα θυμίζει στοιχεία του MacBook Pro. Ωστόσο, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι ο ShrimpApplePro έχει αποδειχθεί αξιόπιστος και ακριβής insider.

Η πρώτη μου γνωριμία με το Nokia 3310 και το Nintendo 64, ήταν αρκετή για να κολλήσω με την τεχνολογία για πάντα. Αυτό το "μικρόβιο" οδήγησε στη ενασχόληση μου με την αρθρογραφία στον χώρο της τεχνολογίας και εν τέλει στη δημιουργία του Technoid.gr.