Το επόμενο σημαντικό κινητό της Honor έρχεται στις 29 Μαρτίου

Honor

Μέχρι σήμερα, οι μεγάλες παγκόσμιες κυκλοφορίες της Honor είναι οι σειρές Honor 50 και Magic 4, οι οποίες είναι εξοπλισμένες με τις υπηρεσίες της Google. Για να αποσπάσει μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς, ωστόσο, η εταιρεία ίσως πρέπει να στραφεί σε πιο χαμηλού επιπέδου συσκευές.

Πράγματι, στις 29 Μαρτίου η πρώην θυγατρική της Huawei θα λανσάρει τη σειρά “X”, μέσω ενός event.

Honor

Η είδηση προέρχεται από τον επίσημο ιστότοπο της εταιρείας, όπου αναφέρει ότι είναι έτοιμη να μπει πιο δυνατά στην παγκόσμια αγορά. Δε γνωρίζουμε ποια προϊόντα θα δούμε στο event, αλλά οι διαφημίσεις στα social media και όχι μόνο κάνουν λόγο για ένα Honor Series X Launch Event, στο οποίο θα δούμε τα Honor X9 5G, X8 και X7. Τίποτα περισσότερο δεν είναι γνωστό αυτή τη στιγμή σχετικά με τις συσκευές, αλλά όσο πλησιάζουμε στο event, θα έχουμε όλο και περισσότερα.

Με τη σειρά αυτή, η εταιρεία θα επιχειρήσει να εισέλθει εκ νέου στην αγορά των οικονομικά προσιτών συσκευών, την οποία είχε χάσει, όταν η Huawei έχασε την πρόσβασή της στις υπηρεσίες Google Play. Έτσι, η νέες κυκλοφορίες θα αποτελέσουν μια καλή ευκαιρία για όποιο έχει μείνει με κάποια συσκευή της σειράς Honor Y και έως τώρα ήταν αναγκασμένος να αλλάξει μάρκα προκειμένου να προβεί σε αναβάθμιση.