Τέλος το notch στο iPhone 14 Pro;

iPhone 14 Pro

Επιστρέφουμε στη συζήτηση για το iPhone 14, με ιδιαίτερη έμφαση σε μία από τις κύριες αλλαγές που αναμένεται να υπάρχουν στα επερχόμενα τηλέφωνα της Apple: ο αποχαιρετισμός του notch.

Οι τελευταίες φήμες στο διαδίκτυο το αναφέρουν έντονα και τις τελευταίες ώρες διέρρευσε περαιτέρω επιβεβαίωση: οι εικόνες αντιστοιχούν στο CAD της πρόσοψης του iPhone 14 Pro, οι οποίες δείχνουν σαφώς την απουσία του notch.

Οι εικόνες λοιπόν φαίνεται να επιβεβαιώνουν ότι θα υπάρχει μια οπή στην οθόνη, ελλειπτικού σχήματος, η οποία θα φιλοξενεί την μπροστινή κάμερα και ενδεχομένως τους αισθητήρες για τη λειτουργία του Face ID.

Τα CAD δείχνουν επίσης ότι το πίσω μέρος του iPhone 14 Pro θα είναι αρκετά παρόμοιο με αυτό του iPhone 13 Pro, με τριπλή κάμερα, φλας LED, μικρόφωνο και αισθητήρα LiDAR. Στο κάτω μέρος βλέπουμε τη γρίλια των ηχείων και τη συνηθισμένη θύρα Lightning. Η διαγώνιος της οθόνης θα είναι 6,1 ιντσών, όπως ακριβώς και στο iPhone 13 Pro.

Η πρώτη μου γνωριμία με το Nokia 3310 και το Nintendo 64, ήταν αρκετή για να κολλήσω με την τεχνολογία για πάντα. Αυτό το "μικρόβιο" οδήγησε στη ενασχόληση μου με την αρθρογραφία στον χώρο της τεχνολογίας και εν τέλει στη δημιουργία του Technoid.gr.