Τα Realme 9 Pro και 9 Pro+ κυκλοφορούν στις 15 Φεβρουαρίου

Realme 9 Pro και 9 Pro+

Τα χαρακτηριστικά των επερχόμενων Realme 9 Pro και 9 Pro+ έχουν διαρρεύσει εδώ και μερικές ημέρες, χωρίς όμως να έχει επισημοποιηθεί κάτι. Αυτό σύντομα φαίνεται πως θα αλλάξει, αφού πλέον γνωρίζουμε και την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Σύμφωνα με το παραπάνω tweet, η αποκάλυψη των δύο mid-range συσκευών της Realme θα λάβει χώρα σε περίπου δύο εβδομάδες και συγκεκριμένα στις 15 Φεβρουαρίου. Μέχρι τότε, είναι αρκετά πιθανό να έχουμε και άλλες διαρροές, που θα αποκαλύψουν και τις λεπτομέρειες που δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές για τα Realme 9 Pro και 9 Pro+. Φυσικά, η ημερομηνία δεν έχει επιβεβαιωθεί από την ίδια την εταιρεία.

Το Realme 9 Pro αναμένεται με επεξεργαστή Snapdragon 695, ενώ το Pro+ θα έχει τον MediaTek Dimensity 920. Το πρώτο λέγεται ότι θα έχει μπαταρία 5.000 mAh και ταχεία φόρτιση 65W, ενώ το δεύτερο θα έχει μπαταρία 4.500 mAh και 65W ταχείας φόρτισης. Επιπλέον, το Pro θα έχει οθόνη 6,59 ιντσών, ενώ το Pro+ 6,43, ενώ ταυτόχρονα θα έχει και χαμηλότερο ρυθμό ανανέωσης, στα 90 Hz, έναντι των 120 Hz του πιο χαμηλού σε δυναμικότητα μοντέλου.

Από τα παραπάνω χαρακτηριστικά, είναι απορίας άξιο τι περισσότερο έχει το μοντέλο “+”, αφού το μόνο χαρακτηριστικό για το οποίο δεν υπάρχουν διαρροές είναι η κάμερα. Φυσικά, αξίζει να σημειώσουμε ότι πρόκειται για ανεπίσημες πληροφορίες και ως εκ τούτου δεν είναι απίθανο ακόμα και να έχουν μπερδευτεί τα τεχνικά χαρακτηριστικά των συσκευών, κατά τη δημοσίευση των πληροφοριών αυτών.