Στη δημοσιότητα επίσημες φωτογραφίες του Oppo Find X5

Oppo Find X5

Η Oppo έδωσε στη δημοσιότητα επίσημες φωτογραφίες που απεικονίζουν την επερχόμενη ναυαρχίδα της, Find X5. Η εταιρεία έδειξε τόσο τη λευκή όσο και τη μαύρη έκδοση της συσκευής, ενώ έκανε γνωστές και λεπτομέρειες σχετικά με το event για την κυκλοφορία του, το οποίο θα διεξαχθεί την Πέμπτη, στις 24 Φεβρουαρίου στη 1 το μεσημέρι, ώρα Ελλάδας.

Oppo Find X5

Τα χαρακτηριστικά της συσκευής έχουν διαρρεύσει εδώ και αρκετό καιρό. Τον προηγούμενο μήνα είδαμε φωτογραφίες του που αποκαλύπτουν τη συνεργασία με τη Hasselblad, η οποία επισημοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα. Θυμίζουμε ότι η Hasselblad συνεργαζόταν ήδη με την OnePlus, που εδώ και κάποιους μήνες αποτελεί θυγατρική της Oppo.

Oppo Find X5

Η Oppo τονίζει ότι το Oppo Find X5 Pro διαθέτει μια πρωτοποριακή κάμερα που δεν μπορεί να συγκριθεί καμία άλλη και φουτουριστικό σχεδιασμό που έχει βασιστεί σε ένα μοναδικό κεραμικό υλικό. Το σημείο που βρίσκονται συγκεντρωμένοι οι αισθητήρες που απαρτίζουν την κάμερα έχει έναν ιδιαίτερο σχεδιασμό και γράφει “Powered by MariSilicon,” που αναφέρεται στη MariSilicon X, τη μονάδα επεξεργασίας που έχει αναπτύξει η ίδια η Oppo. Στην εταιρεία υποστηρίζουν ότι μπορεί να αντεπεξέλθει στη μεγαλύτερη πρόκληση που υπάρχει για μια κάμερα κινητού: τη νυχτερινή λήψη.

Η εταιρεία επιβεβαίωσε ακόμα ότι το κινητό είναι εξοπλισμένο με τον κορυφαίο επεξεργαστή για συσκευές Android, Snapdragon 8 Gen 1. Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του θα γίνουν γνωστά κατά τη διάρκεια του event, σε μια εβδομάδα.