Η σειρά Pixel 7 ίσως έχει και τρίτη συσκευή

Pixel 7

Η Google πρόσφατα έκανε tease τις επερχόμενες συσκευές της Pixel 7 και 7 Pro. Η νέα σειρά, ωστόσο, φαίνεται πως θα έχει και τρίτο μέλος, το οποίο αναμένεται να έχει πιο premium στοιχεία.

Το 9t05Google βρήκε στον κώδικα Android Open Source Project έναν driver με το tag “G10”. Οι κωδικές ονομασίες των Pixel 7 και 7 Pro είναι “Cheetah” και “Panther”, και τα tags που τους αντιστοιχούν είναι “C10” και “P10”. Η ίδια πηγή είχε αναφέρει στο μεταξύ ότι οι συσκευές θα έχουν σχεδόν τις ίδιες οθόνες με τους προκατόχους τους.

Η συσκευή, λοιπόν, που βρέθηκε έχει ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και ανάλυση 1440×3120, ενώ οι διαστάσεις του είναι 71×155 χιλιοστά. Όλα αυτά μας δείχνουν ότι μάλλον πρόκειται για ένα premium κινητό. Αξίζει να σημειώσουμε πως η οθόνη θα κατασκευαστεί από την BOE.

Υπάρχουν ενδείξεις ότι ο επεξεργαστής του κινητού έχει ρίζες σε Exynos chip, γεγονός που μας παραπέμπει στο ότι πρόκειται για Tensor chip. Αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε το tag “G10” και επομένως είναι δύσκολο να συνδέσουμε τη συσκευή με τη σειρά “A”, ή τα φημολογούμενα Pixel Notepad και Pixel Tablet.