Πλησιάζει η κυκλοφορία του OnePlus Nord 3;

OnePlus Nord 3

Ένα ακόμα κινητό φαίνεται πως είναι έτοιμο να προστεθεί στη mid-range κατηγορία της OnePlus. Ο λόγος για το OnePlus Nord 3, για το οποίο υπήρξε αρκετή φιλολογία το τελευταίο διάστημα και πλέον υπάρχουν στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξή του.

Ο tipster Mukul Sharma εντόπισε το OnePlus Nord 3 στην ιστοσελίδα της εταιρείας στην Ινδία. Μπορεί να μη βρήκε επίσημες εικόνες ή τα χαρακτηριστικά του, αλλά η διαρροή που έρχεται από τη μεριά του κάνει λόγο για κυκλοφορία σύντομα. Πρόκειται για το διάδοχο του OnePlus Nord 2, του οποίου, όμως, περιμένουμε και μία αναβάθμιση, το Nord 2T, στο προσεχές διάστημα.

Σύμφωνα με μία πρόσφατη αναφορά, η συσκευή ήδη δοκιμάζεται στην Ινδία. Λέγεται πως η κωδική του ονομασία είναι Meili και ενδεχομένως να εμφανιστεί τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο. Από άποψης χαρακτηριστικών, ίσως δούμε τον Dimensity 8000, οθόνη AMOLED με ρυθμό ανανέωσης 90 Hz, μπαταρία 4.500 mAh και ταχεία φόρτιση είτε 80 W, είτε 150 W. Τα χαρακτηριστικά αυτά θυμίζουν το OnePlus 10R, ενδεχομένως λίγο κατώτερα.

Μαζί με το Nord 3, η OnePlus αναμένεται να αποκαλύψει και το Nord smartwatch. Αυτό θα απευθύνεται στο κοινό της κατηγορίας budget και έχει επίσης εμφανιστεί στην ιστοσελίδα της εταιρείας.