Πλησιάζει η κυκλοφορία των Google Pixel Watch και Pixel 6a

Pixel 6a

Με βάση τις πρόσφατες ενδείξεις, τα Google Pixel Watch και Pixel 6a φαίνεται πως θα κυκλοφορήσουν σύντομα. Για το δεύτερο, μάλιστα, έχουν γίνει γνωστές κάποιες επίσημες λεπτομέρειες, γεγονός που σημαίνει ότι δε θα αργήσουμε να το δούμε.

Το Pixel Watch έχει την κωδική ονομασία “Rohan” και θα έρθει σε γκρι, μαύρο και χρυσό χρώμα. Θα έχει αποθηκευτικό χώρο 32 GB και αναμένεται με συνδεσιμότητα cellular. Για την ώρα δεν έχουμε άλλα χαρακτηριστικά. Προηγούμενες φήμες και διαρροές κάνουν λόγο για στρογγυλή οθόνη χωρίς bezel και ένα πλήκτρο στο πλάι. Λέγεται ότι θα έχει επεξεργαστή Exynos από τη Samsung, ενώ θα έχει λειτουργικό Wear OS 3 της Google. Ο tipster Jon Prosser μιλά για κυκλοφορία στις 26 Μαΐου, πράγμα που δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα.

pixel watch leak

Το Pixel 6a από την μεριά του, έχει κωδική ονομασία “Bluejay” και μέχρι τώρα γνωρίζουμε ότι θα υπάρχει σε χρώμα μαύρο, λευκό και πράσινο. Η νέα διαρροή δεν αναφέρει κάποιο από τα χαρακτηριστικά του, ενώ θεωρείται πιθανό πως και αυτό θα κυκλοφορήσει το Μάιο. Η οθόνη του θα είναι 6,2 ιντσών OLED, με αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος εντός της οθόνης και τον επεξεργαστή Tensor της Google. Στο πίσω μέρος θα υπάρχει ως κύριος αισθητήρας ένας Sony IMX363 12,2 MP και ένας Sony IMX355 ultrawide στα 12 MP. Τέλος, ο αποθηκευτικός χώρος αναμένεται στα 128 GB.

Pixel 6a