Το Pixel Notepad θα έχει εξωτερική οθόνη 5,8 ιντσών

Pixel Notepad

Το Pixel Notepad, το foldable κινητό που ετοιμάζει η Google, θα έρχεται με εξωτερική οθόνη 5,8 ιντσών και μία εσωτερική με παρόμοιο μέγεθος, σύμφωνα με τον insider Ross Young.

Αν πράγματι ισχύει αυτό, το κινητό φαινομενικά θα έχει μικρότερη οθόνη από το βασικό ανταγωνιστή του, Samsung Galaxy Z Fold 4, που αναμένεται με οθόνη 6,19 ιντσών. Ωστόσο, το Pixel Notepad θα έχει διαφορετική αναλογία, γεγονός που σημαίνει ότι παρά τη μικρότερη διαγώνιο, μπορεί να έχει την ίδια ή και μεγαλύτερη επιφάνεια οθόνης.

Παρά το γεγονός ότι έχουμε μία νέα φήμη για το foldable της Google, ακόμα δεν μπορούμε να τοποθετήσουμε χρονικά την κυκλοφορία του με σχετική βεβαιότητα. Είναι πιθανό να το δούμε μαζί με τα Pixel 7, στο Φθινόπωρο, αλλά δεν είναι βέβαιο. Η εταιρεία θεωρούταν σχεδόν δεδομένο πως θα έφερνε το πρώτο της foldable κατά τη διάρκεια του 2021, αλλά κάτι τέτοιο δε συνέβη.

Τους τελευταίους μήνες οι φήμες σχετικά με το Pixel Notepad έχουν αναζωπυρωθεί. Λέγεται ότι θα κοστίζει $1.400 και θα έχει περισσότερο τετράγωνο σχεδιασμό από ό,τι μακρόστενο. Η λογική υπαγορεύει ότι θα καταφθάσει με επεξεργαστή Tensor, με την κάμερα να έχει παλαιότερο hardware. Κύριος αισθητήρας φημολογείται πως θα είναι ο IMX 363 των 12,2 MP που χρησιμοποιήθηκε στα Pixel 2, 3, 4 και 5, μαζί με έναν ultra-wide IMX 386 στα 12 MP. Τέλος οι αισθητήρες για τις selfie θα είναι δύο IMX 355 στα 8 MP.