Τα Pixel 6 αποτελούν τη σειρά Pixel με τις ταχύτερες πωλήσεις

Pixel 6

Δεν μπορεί κανένας να αμφισβητήσει το γεγονός πως η σειρά Pixel 6 αποτελεί την κορυφαία σειρά Pixel που έχουμε δει ως τώρα, από άποψης χαρακτηριστικών, αλλά και ανταγωνιστικότητας τιμών. Αυτό φαίνεται πως αποτυπώθηκε και στο εμπορικό κομμάτι, αφού η σειρά σημείωσε ρεκόρ πωλήσεων κατά το τέταρτο τρίμηνο του 2021.

Κατά τη διάρκεια του earnings call για το πρώτο τρίμηνο του 2022, ο CEO της εταιρείας, Sundar Pichai, ανέφερε ότι τα Pixel 6 αποτελούν τη σειρά Pixel με τις ταχύτερες πωλήσεις έως τώρα.

Από άποψης hardware, τα Pixel 6 αποτελούν ένα τεράστιο βήμα προς τα εμπρός για το portfolio των Pixel και είναι υπέροχο να βλέπουμε την ανταπόκριση των χρηστών. Είναι η ταχύτερη σε πωλήσεις σειρά Pixel και χτίζουμε καταναλωτική συνείδηση για την εταιρεία και σημειώνουμε καλή πρόοδο.

Ο Pichai δήλωσε ενθουσιασμένος με τα προϊόντα που έρχονται, ενώ ανυπομονεί να μοιραστεί περισσότερα στο Google I/O. Ενδεχομένως να μιλούσε για τα Pixel 6a και Pixel Watch.

Η Google δεν αποκάλυψε ακριβή νούμερα για τις πωλήσεις, ούτε ποια από τις συσκευές ήταν πιο δημοφιλής. Αυτό ενδεχομένως να σημαίνει πως προσπέρασαν σε πωλήσεις κάποια προηγούμενη σειρά μεν, αλλά όχι κατά πολύ. Ακόμα και να ισχύει κάτι τέτοιο, βέβαια, πρόκειται για ένα σημαντικό επίτευγμα, ειδικά αν λάβουμε υπόψη ότι τα κινητά δεν κυκλοφόρησαν σε αρκετές αγορές, συμπεριλαμβανομένης και της Ινδίας και ότι έφτασαν στην αγορά εν μέσω παγκόσμιας έλλειψης σε ημιαγωγούς. Επιπλέον, δείχνει ότι η επιθετική προσέγγιση της εταιρείας σε ό,τι έχει να κάνει με την τιμή και τα τεχνικά χαρακτηριστικά, απέδωσε καρπούς.

Φυσικά, δεν κύλισαν όλα ομαλά για τη σειρά, αφού κατά την κυκλοφορία τους, οι συσκευές είχαν αρκετά προβλήματα με bugs. Από τότε έχουν διορθωθεί πολλά εξ αυτών, αλλά απέχουν αρκετά από το να θεωρηθούν αρκετά “γυαλισμένα”.