Η OnePlus θέλει να κάνει το βήμα προς ένα foldable κινητό

OnePlus

Η OnePlus εργάζεται πάνω στο πρώτο της foldable κινητό, σύμφωνα με κινεζικές πηγές. Η εταιρεία, η οποία αποτελεί πλέον θυγατρική της OPPO, θα βασιστεί στη δουλειά που έγινε με το OPPO Find N για να του δώσει την επωνυμία της και να επεκτείνει τις πωλήσεις σε περισσότερες αγορές. Το Find N δεν σχεδιάζει να φύγει από την Κίνα, με την OnePlus να βλέπει μια ευκαιρία εδώ να έχει το “δικό της” foldable.

Το OPPO Find N από την OnePlus

Αυτό αναμένεται να είναι ένας σχεδόν κλώνος του τηλεφώνου της OPPO, το οποίο είναι σπουδαίο νέο, καθώς είναι μία από τις ισχυρότερες προτάσεις στην κατηγορία του. Οι αλλαγές στο hardware δεν έχουν επιβεβαιωθεί και μια high-end κυκλοφορία το 2022 θα πρέπει να συνοδεύεται από τον Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1, αντί του 888 με τον οποίο είναι εξοπλισμένο το Find N.

Η άλλη αλλαγή σε σχέση με το Find N είναι η ROM. Η OnePlus εξακολουθεί να είναι προσηλωμένη στο OxygenOS, μια ROM που βασίζεται πλέον στον πηγαίο κώδικα του ColorOS και είναι ουσιαστικά η ίδια ROM με μερικές αισθητικές αλλαγές.

Όσον αφορά το λανσάρισμά του, με τους πόρους της OPPO, αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά το 2022. Έτσι, η OnePlus θα συμμετάσχει στον πόλεμο κατά της Samsung, της Xiaomi και της Huawei για τα foldable, ένα τμήμα της αγοράς που αρχίζει σιγά-σιγά να απογειώνεται.

Η πρώτη μου γνωριμία με το Nokia 3310 και το Nintendo 64, ήταν αρκετή για να κολλήσω με την τεχνολογία για πάντα. Αυτό το "μικρόβιο" οδήγησε στη ενασχόληση μου με την αρθρογραφία στον χώρο της τεχνολογίας και εν τέλει στη δημιουργία του Technoid.gr.