Οι πρώτες πληροφορίες για τα Google Pixel 7 και 7 Pro είναι γεγονός

Google Pixel 7

Μπορεί να είναι ακόμη Φεβρουάριος, αλλά οι πρώτες πληροφορίες για τα επερχόμενα Google Pixel 7 και 7 Pro είναι στην επιφάνεια. Με βάση τα όσα μας έχει συνηθίσει η εταιρεία, οι συσκευές θα κάνουν ντεμπούτο το Σεπτέμβριο, αλλά δεν είναι κάτι επίσημο για την ώρα.

Αρχικά, η πρώτη πληροφορία και ίσως η πιο αναμενόμενη, είναι ότι θα είναι εξοπλισμένα με chipset Tensor δεύτερης γενιάς, το οποίο για τη συνδεσιμότητα θα χρησιμοποιεί Exynos Moden 5300 της Samsung. Σύμφωνα με τις αναφορές, οι κωδικές ονομασίες των Google Pixel 7 και 7 Pro είναι Cheetah και Panther, αντίστοιχα. Υπάρχει άλλη μια συσκευή, με κωδική ονομασία Ravenclaw, που συνδέεται με το παραπάνω modem, αλλά αυτό μπορεί να μη σημαίνει και τίποτα.

Όταν η εταιρεία δοκίμαζε τον πρώτο επεξεργαστή Tensor, αντικαθιστούσε με εκείνον τον Snapdragon 765 σε συσκευές Pixel 5. Η κωδική ονομασία εκείνων των συσκευών ήταν Whitefin. Το “White” αναφερόταν στο Whitechapel που ήταν η κωδική ονομασία του Tensor, ενώ το “-fin”, στο Redfin, που ήταν το Pixel 5. Με παρόμοιο τρόπο, λοιπόν, είναι πιθανό το Ravenclaw που προαναφέραμε να αποτελεί δοκιμαστική συσκευή, αφού Raven ήταν η ονομασία του Pixel 6 Pro. Θα μπορούσε, φυσικά, να είναι κάτι εντελώς διαφορετικό.

Με την κυκλοφορία των συσκευών να απέχει αρκετούς μήνες, είναι σαφές πως είναι αρκετά νωρίς για να είμαστε σίγουροι για πολλά πράγματα σχετικά με αυτές.