Οι καλύτερες συσκευές Android και iOS σύμφωνα με το AnTuTu (Ιανουάριος)

AnTuTu

Όπως κάθε μήνα, έτσι και τον Ιανουάριο το AnTuTu συνέταξε την κατάταξη των καλύτερων συσκευών Android και iOS, προφανώς με βάση τα αποτελέσματα που επιτεύχθηκαν χρησιμοποιώντας το ομώνυμο benchmark. Υπενθυμίζουμε ότι η κατάταξη δημιουργείται ξεκινώντας από τη μέση τιμή βαθμολογίας, της καλύτερης παραλλαγής της εν λόγω συσκευής.

Android Flagships

AnTuTu

Στην πρώτη θέση έρχεται το Xiaomi 12 Pro, ένα smartphone που χρησιμοποιεί τον Snapdragon 8 Gen 1. Όλες τις άλλες θέσεις τις καταλαμβάνουν συσκευές με Snapdragon 888 (εκτός από το ROG Phone 5, με την παραλλαγή Snapdragon 888 Plus).

Mid-range Android

AnTuTu

Οι πρώτες θέσεις παραμένουν σταθερά στα χέρια της Qualcomm, με το iQOO Z5 (Snapdragon 778G), το realme GT Master (Snapdragon 778G) και το Mi 11 Lite (Snapdragon 780G). Για να δούμε ένα MediaTek SoC πρέπει να φτάσουμε στην όγδοη θέση, που καταλαμβάνεται από το vivo V23 5G και τον Dimensity 920.

Συσκευές iOS

AnTuTu

Οι κορυφαίες θέσεις αυτής της κατάταξης παραμένουν προφανώς στα χέρια του iPad: τα tablet με τσιπ M1 είναι στην πραγματικότητα ασυναγώνιστα όσον αφορά την απόδοση. Ακολουθούν το iPad Pro 3 με A12X Bionic και τα δύο iPhone 13 Pro, και τα δύο με επεξεργαστή A15 Bionic.

Η πρώτη μου γνωριμία με το Nokia 3310 και το Nintendo 64, ήταν αρκετή για να κολλήσω με την τεχνολογία για πάντα. Αυτό το "μικρόβιο" οδήγησε στη ενασχόληση μου με την αρθρογραφία στον χώρο της τεχνολογίας και εν τέλει στη δημιουργία του Technoid.gr.