Νέες διαρροές αποκαλύπτουν το Galaxy S22 Ultra σε τέσσερα χρώματα

Galaxy S22 Ultra

Η νέα σειρά της Samsung είναι πολύ κοντά στο να ανακοινωθεί, με το Galaxy S22 Ultra να είναι το κορυφαίο των κορυφαίων που έχει να προσφέρει η εταιρεία. Θα πρόκειται για το πρώτο υβρίδιο μεταξύ της σειράς “S” και “Note”, με το σχεδιασμό του να είναι περισσότερο τετραγωνισμένος, ενώ έχει υποστήριξη για built-in stylus.

Ένας από τους πιο γνωστούς tipsters, σήμερα έβγαλε στη δημοσιότητα νέα renders του Galaxy S22 Ultra, που το απεικονίζουν σε τέσσερα χρώματα. Όπως βλέπετε, η ναυαρχίδα της σειράς μοιάζει πολύ με το Note 20 Ultra. Από την άλλη, οι άλλες δύο συσκευές της σειράς, Galaxy S22 και S22 Plus μοιάζουν περισσότερο μεταξύ τους και σε καμία περίπτωση δε φαίνεται πως ανήκουν στην ίδια σειρά με το τρίτο.

Σε άλλες φήμες, το Stylus θα έχει latency 2,8 ms, που είναι μακράν η χαμηλότερη τιμή που έχει επιτύχει η Samsung. Η κύρια κάμερα του S22 Ultra θα είναι 108 MP, Super Clear Lens, ενώ θα έχει ακόμα μια 12 MP ultrawide, και δύο telephoto 10 MP, με 3x και 10x zoom. Επιπλέον, η οθόνη θα είναι 6,8 ιντσών, τεχνολογίας AMOLED, με ανάλυση 1440×3088 και ρυθμό ανανέωσης 120 Hz. Η selfie κάμερα θα είναι σε punch-hole και θα έχει ανάλυση 40 MP. Η οθόνη θα διαθέτει τεχνολογία LTPO για να προσαρμόζει δυναμικά το ρυθμό ανανέωσης, μεταξύ 1 και 120 Hz, ενώ θα προστατεύεται από Gorilla Glass Victus+, το οποίο δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα.

Οι έως τώρα φήμες αναφέρουν ότι το Galaxy S22 Ultra θα ζυγίζει 228 γραμμάρια και θα έχει διαστάσεις 163,3 x 77,9 x 8,9 mm. Η πιστοποίηση για την αδιαβροχοποίηση και την αντοχή σε σκόνη θα είναι IP68. Στα της φόρτισης, θα υποστηρίζει ταχεία φόρτιση 45 W και ασύρματη φόρτιση 15 W, για την μπαταρία των 5.000 mAh που διαθέτει. Φορτιστής δε θα περιλαμβάνεται, φυσικά. Τέλος, τα ηχεία του θα συντονιστούν από την AKG και θα υποστηρίζουν Dolby Atmos.