Η Motorola ετοιμάζει ένα rollable κινητό

Motorola

Γνωρίζουμε πως η Motorola ετοιμάζει μία νέα συσκευή για τη σειρά Razr, αλλά το πιο ενδιαφέρον project της εταιρείας είναι κάποιο άλλο. Ο λόγος για ένα μοναδικό rollable κινητό, που έχει κωδική ονομασία Felix.

Όπως μετέδωσε ο tipster Evan Blass, μέσω του 91Mobiles, η εν λόγω συσκευή δεν έχει καμία σχέση με το ιδιαίτερο concept της Oppo ή το ακυκλοφόρητο LG Rollable. Η συσκευής της Motorola δεν “ανοίγει” για να φτάσει το μέγεθος ενός tablet. Αντ’ αυτού, “ανοίγει” κατακόρυφα, ώστε να έχει το μέγεθος ενός κανονικού κινητού. Με άλλα λόγια, έχουμε να κάνουμε με μία πιο compact συσκευή, που μπορεί να φτάσει το μέγεθος μίας κανονικής όποτε θελήσει ο χρήστης.

Το κινητό, ωστόσο, έχει και κάτι ακόμα που το καθιστά ιδιαίτερο: το ένα τρίτο της οθόνης θα περιστρέφεται γύρω από μία άτρακτο, στο κάτω μέρος. Φυσικά, το project βρίσκεται υπό ανάπτυξη, με την εταιρεία να μην έχει δημιουργήσει ακόμα κάποιο λειτουργικό πρωτότυπο. Συνεπώς, δεν μπορούμε να αναμένουμε την κυκλοφορία του τουλάχιστον για ένα χρόνο, και αυτό αν πάνε όλα καλά με την ανάπτυξή του.