Ίσως ακυρωθεί το Galaxy S22 FE

Galaxy S22 FE

Παρά τις υψηλές πωλήσεις, που οφείλονται στο γεγονός ότι καθιστούν ναυαρχίδες πολύ προσιτές από άποψης κόστους, οι Fan Edition της Samsung ενδέχεται να διακοπούν. Έτσι, παρότι υπήρχαν φήμες σχετικά με αυτό εδώ και καιρό, είναι πολύ πιθανό να μη δούμε το Galaxy S22 FE.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Sammobile, η Samsung δε σκοπεύει να κυκλοφορήσει ούτε Galaxy S22 FE, αλλά και ούτε και οποιαδήποτε άλλη Fan Edition στην πορεία. Από το Sammobile αποκάλυψαν ότι ο αριθμός μοντέλου SM-S900, που αντιστοιχεί στη συσκευή, δεν υπάρχει και έτσι η συσκευή δε θα προστεθεί στην γκάμα της εταιρείας. Πιθανή αιτία της απόφασης αυτής είναι τα προβλήματα με την αλυσίδα προμηθειών, που οδηγεί τη Samsung να αφήσει στην άκρη συσκευές που δεν εντάσσονται σε κάποια από τις βασικές σειρές της.

Υπενθυμίζουμε ότι το Galaxy S21 FE δεν κυκλοφόρησε ένα χρόνο μετά το Galaxy S20 FE, αλλά καθυστέρησε και τελικά κατέφθασε ένα μήνα πριν τη σειρά Galaxy S22. Αυτό επηρέασε τις πωλήσεις του, ωθώντας τη Samsung να επανεξετάσει την κατάσταση με τα Fan Edition. Θεωρείται πιθανό πως στην εταιρεία δεν υπήρχε βεβαιότητα ως προς τον επεξεργαστή που θα χρησιμοποιούταν για τη συσκευή. Υπήρξαν φήμες που ήθελαν τη συσκευή να καταφθάνει με κάποιον άγνωστο επεξεργαστή MediaTek, οι οποίες διαψεύσθηκαν γρήγορα, με τον Dimensity 9000 να είναι πιθανότερος.

Στην περίπτωση, δε, που τελικά χρησιμοποιούταν ο Snapdragon 8 Gen 1 για το Galaxy S22 FE, τότε τα μοντέλα Galaxy S22 που είναι εξοπλισμένα με τον Exynos 2200 θα έχαναν σημαντικό έδαφος στις πωλήσεις. Γίνεται σαφές, λοιπόν, ότι για κάθε πιθανή σκέψη της εταιρείας προκύπτει και ένα νέο πρόβλημα. Επομένως, η απόφαση τελικά να μη δούμε τη συσκευή φαίνεται να είναι η καλύτερη για την εταιρεία.