Η τρίτη γενιά του iPhone SE έρχεται την άνοιξη

iPhone SE

Το επόμενο Apple iPhone SE θα είναι διαθέσιμο το δεύτερο τρίμηνο του 2022, αναφέρει σε νέα έκθεση ο Mark Gurman, συντάκτης του Bloomberg και ειδικός στα θέματα της εταιρείας. Η συσκευή θα παρουσιαστεί σε μια ειδική εκδήλωση για την άνοιξη και θα συνοδεύεται από άλλα λανσαρίσματα όπως το iPad Air 5 και ένα νέο iMac 27 ιντσών με ARM SoC.

Αυτό το κινητό θα ακολουθεί τη γραμμή του προηγούμενου Apple SE και θα είναι το πιο οικονομικό της εταιρείας. Ο στόχος του θα είναι ο ίδιος με τους προκατόχους του, να ενισχύσει τις πωλήσεις iPhone μεταξύ χρηστών που θέλουν να έχουν πρόσβαση στην πλατφόρμα iOS για πρώτη φορά, αλλά δεν θέλουν να ξοδέψουν αρκετά χρήματα.

Και δεν θα είναι μόνο το φθηνότερο, αλλά και το μικρότερο, κάτι που αρέσει σε ένα μέρος των χρηστών λόγω του εύκολου χειρισμού με το ένα χέρι σε σύγκριση με την αύξηση του μεγέθους στα περισσότερα κινητά της αγοράς.

Το μέγεθος της οθόνης δεν έχει ξεκαθαριστεί, αν και το πάνελ του θα χρησιμοποιεί τεχνολογία LCD, το μόνο κινητό της Apple που δεν θα χρησιμοποιεί OLED για να διατηρήσει τις τιμές χαμηλές. Δεν πιστεύουμε ότι η Apple θα βάλει Face ID, για τους ίδιους λόγους.

Φημολογείται ότι θα έχει τον A15 Bionic που τροφοδοτεί το iPhone 13. Εάν επιβεβαιωθεί, το μικρό κινητό της Apple θα αυξήσει σημαντικά την απόδοση του και θα υποστηρίξει επίσης δίκτυα κινητής τηλεφωνίας 5G για πρώτη φορά σε αυτή τη σειρά.

Όλες οι ενδείξεις κάνουν λόγο για ένα λανσάρισμα την άνοιξη,οπότε θα πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή ακόμη για να μάθουμε λεπτομέρειες.

Η πρώτη μου γνωριμία με το Nokia 3310 και το Nintendo 64, ήταν αρκετή για να κολλήσω με την τεχνολογία για πάντα. Αυτό το "μικρόβιο" οδήγησε στη ενασχόληση μου με την αρθρογραφία στον χώρο της τεχνολογίας και εν τέλει στη δημιουργία του Technoid.gr.