Η σειρά Xiaomi Redmi K50 κυκλοφορεί στις 17 Μαρτίου

Xiaomi Redmi K50

Όπως αποκάλυψε ο αντιπρόεδρος της Xiaomi και διαχειριστής της Redmi, Lu Weibing, η σειρά Redmi K50 θα καταφθάσει στις 17 Μαρτίου.

Μια διαρροή, αποκαλύπτει ότι μια συσκευή της σειράς θα διαθέτει τον επεξεργαστή Dimensity 9000, ενώ στο benchmark του AnTuTu συγκεντρώνει περισσότερους από 1.000.000 πόντους. Είναι πιθανό να μην πρόκειται για την έκδοση “Plus”, με την ακριβή επίδοσή του να φτάνει τους 1.041.818 πόντους. Το σκορ αυτό προκύπτει από συνδυασμό των επιδόσεων του επεξεργαστή, της κάρτας γραφικών, της μνήμης και του UI, δίνοντας την εικόνα μιας πολύ ολοκληρωμένης συσκευής από κάθε άποψη.

Το Xiaomi Redmi K50 Gaming είναι επίσης μέρος της σειράς και έρχεται έχοντας δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες. Η κυκλοφορία στην Κίνα θα προηγηθεί της παγκόσμιας, όπως είναι λογικό, η οποία μάλλον δε θα καθυστερήσει πολύ.

Καθώς η σειρά αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα σε λίγες μόλις ημέρες, αναμένονται teaser που θα επιβεβαιώσουν περισσότερα από τα χαρακτηριστικά των συσκευών ή και διαρροές που θα μας δώσουν ανεπίσημα μια ματιά σε αυτά που μπορούμε να περιμένουμε.