Η σειρά OnePlus 10 ίσως έχει δύο ακόμα συσκευές

OnePlus 10 Pro

Ένα roadmap της OnePlus που διέρρευσε πρόσφατα αποκάλυψε ότι η εταιρεία θα κυκλοφορήσει τουλάχιστον έξι νέα κινητά μέσα στο 2022. Σε αυτά συμπεριλαμβάνεται στο OnePlus 10 Pro, αλλά φαίνεται πως η σειρά θα έχει και άλλες δύο συσκευές.

Σύμφωνα με τον Yogesh Brar, μέσα στο έτος θα δούμε τα OnePlus 10R, ενώ η σειρά θα έχει και μοντέλο “Ultra”. Το πρώτο αναμένεται να κυκλοφορήσει το Μάιο, ενώ το δεύτερο φαίνεται πως θα καταφθάσει κάποια στιγμή εντός του Σεπτεμβρίου. Για την ώρα δεν υπάρχει καμία πληροφορία για τις συσκευές. Με βάση τα δεδομένα μπορεί να γίνει η εκτίμηση ότι το OnePlus 10R θα είναι μια πιο φθηνή έκδοση του “Pro”, ενώ το One Plus 10 Ultra θα είναι η ναυαρχίδα της σειράς.

Παράλληλα με τις συσκευές αυτές, η εταιρεία θεωρείται ότι εργάζεται και πάνω στο OnePlus Nord CE 2 που θα καταφθάσει τον Απρίλιο, ενώ θα το ακολουθήσει το OnePlus Nord 2T, που θα βγει στην αγορά στα τέλη του Απριλίου ή στις αρχές Μαΐου. Φυσικά, υπάρχει και το OnePlus Nord 3, που είναι προγραμματισμένο να καταφθάσει τον Ιούλιο. Αν μη τι άλλο, το πρόγραμμα της εταιρείας είναι γεμάτο σε ό,τι έχει να κάνει με τις κυκλοφορίες. Μάλιστα, αναμένεται να δούμε και ένα smartwatch στη σειρά Nord.

Αν πράγματι είναι έτσι τα πράγματα, η κινεζική εταιρεία φαίνεται να περιπλέκει αρκετά την κατάσταση. Πολλές συσκευές, που κυκλοφορούν με ένα μήνα διαφορά ή ακόμα και τον ίδιο μήνα, μπορούν να προκαλέσουν σύγχυση. Μένει να δούμε πώς θα διαχειριστεί όλες τις επερχόμενες κυκλοφορίες η OnePlus.