Η σειρά iPhone 14 μπαίνει στο στάδιο της δοκιμαστικής παραγωγής

iPhone 14

Ήδη από την κυκλοφορία της σειράς iPhone 13, είχαν αρχίσει οι πρώτες φήμες για τα επερχόμενα iPhone 14. Οι πιο πρόσφατες αναφορές σχετικά με αυτά, μας ενημερώνουν ότι εισήλθαν στο στάδιο της δοκιμαστικής παραγωγής.

Η είδηση προέρχεται από το UDN, που μας ενημερώνει ότι ο σχεδιασμός των iPhone 14 βρίσκεται στη φάση κατά την οποία ένας μικρός αριθμός συσκευών παράγεται. Αυτές θα χρησιμοποιηθούν για τη συλλογή δεδομένων, τα οποία θα είναι πολύ χρήσιμα για τη διαδικασία της μαζικής παραγωγής. Στόχος είναι να γίνουν αντιληπτά πιθανά προβλήματα ή αν υπάρχει χώρος για βελτίωση των προϊόντων. Κάτι ακόμα στο οποίο είναι χρήσιμο αυτό το στάδιο, είναι ο καθορισμός του όγκου που μπορεί να παραχθεί από την εταιρεία. Επιπλέον, βελτιώνονται οι διαδικασίες ελέγχου της ποιότητας των προϊόντων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Luxshare, η εταιρεία που συναρμολογεί τα iPhone 13 Pro, δεν έχει δεχθεί παραγγελία από την Apple, για την επόμενη σειρά. Θεωρείται πιθανό ότι η εταιρεία φέτος θα ασχοληθεί με την παραγωγή του απλού μοντέλου της σειράς iPhone 14 και όχι με το “Pro”.

Συνήθως η Apple καταθέτει τις παραγγελίες στους συνεργάτες της μέσα στο Φεβρουάριο και έτσι ξεκινά η διαδικασία της παραγωγής. Στη συνέχεια, οι κατασκευάστριες εταιρείες συνθέτουν το λογαριασμό των υλικών που χρειάζονται για την παραγωγή και δοκιμάζουν τις μηχανές τους σε επίπεδο ελέγχου ποιότητας.