Η Samsung φέρεται να αφαιρεί τους φορτιστές και από τα φθηνά κινητά

Samsung φορτιστές

Η Samsung ήταν η πρώτη εταιρεία συσκευών Android που ακολούθησε τα βήματα της Apple και έπαψε να συμπεριλαμβάνει φορτιστές στις συσκευασίες των ναυαρχίδων της. Έως τώρα αυτό ίσχυε μόνο για τις ακριβές συσκευές της, ωστόσο φαίνεται πως θα αλλάξει η κατάσταση.

Ο tipster Yogesh Brar, που είναι γνωστός για αρκετές διαρροές στο χώρο, ανέφερε ότι η Samsung δε θα συμπεριλάβει φορτιστές τις συσκευασίες των σειρών Galaxy M και Galaxy A. Πρόσθεσε, ακόμα, ότι το Galaxy F23 δε θα έχει φορτιστή στη συσκευασία. Με βάση τα τωρινά δεδομένα δε γνωρίζουμε αν η αλλαγή αυτή θα ισχύσει μόνο για την Ινδία, ή αν γενικά τα budget κινητά θα ακολουθήσουν το μονοπάτι που χάραξαν οι ναυαρχίδες.

Τα budget κινητά πολλές φορές αποτελούν τις πρώτες συσκευές που έχει στα χέρια του ένας χρήστης και ως εκ τούτου πολλές φορές δεν υπάρχει φορτιστής στην κατοχή του. Οπότε, σε αντίθεση με ό,τι ισχύει με τις ναυαρχίδες, ίσως δημιουργήσει πρόβλημα στην αγορά μια τέτοια εξέλιξη. Ωστόσο, για την ώρα δε γνωρίζουμε αν θα ισχύσει σε παγκόσμιο επίπεδο κάτι τέτοιο, οπότε δεν μπορούμε να το σχολιάσουμε με βεβαιότητα.