Η Samsung ετοιμάζει ολοκαίνουργια σειρά foldable κινητών

Samsung foldable

Με τη σειρά Note να βρίσκεται πλέον εκτός κάδρου, όλα τα μάτια είναι στραμμένα στα foldable κινητά της Samsung, μετά και την κυκλοφορία των Galaxy S22. Σύμφωνα με αναφορά του Galaxy Club, η εταιρεία εργάζεται σε τρεις αναδιπλούμενες συσκευές για φέτος.

Τα τρία μοντέλα δεν είναι άλλα από τους διαδόχους των Galaxy Z Flip 3 και Galaxy Z Fold 3. Φαίνεται, όμως, ότι θα υπάρχει και μια προσθήκη στη σειρά, που θα έχει περιορισμένο αριθμό κομματιών. Οι κωδικές ονομασίες των συσκευών είναι B4, Q4 και N4. Τα δύο πρώτα κατά πάσα πιθανότητα αναφέρονται στα Galaxy Z Flip 4 και Galaxy Z Fold 4, αφού οι προκάτοχοί τους είχαν τις ονομασίες B3 και Q3. Έτσι, το N4 φέρεται να αποτελεί μια εντελώς νέα συσκευή.

Με βάση και πάλι το Galaxy Club, το εν λόγω κινητό θα είναι είτε η πρώτη rollable συσκευή της εταιρείας είτε μια έκδοση του Galaxy Fold με τρεις οθόνες. Η Samsung παρουσίασε νέες foldable τεχνολογίες κατά τη CES 2022, με τις συσκευές “S” και “G” και το Flex Note laptop να αποτελούν τα concept που είδαμε. Το N4 μπορεί να είναι μία από αυτές τις συσκευές, αλλά εξίσου πιθανό είναι να αποτελεί κάτι εντελώς διαφορετικό.

Η εταιρεία φαίνεται πως ετοιμάζει περιορισμένες ποσότητες από τη συσκευή αυτή, οπότε μοιάζει λογικό να πρόκειται για κάτι εντελώς νέο και μοναδικό, που φυσικά εμπεριέχει και το ρίσκο να μην πιάσει στην αγορά.

Δε γνωρίζουμε πότε θα κυκλοφορήσουν τα νέα foldable του κορεατικού κολοσσού, αλλά ο Αύγουστος μοιάζει αρκετά πιθανός αν κρίνουμε με βάση το παρελθόν.