Η Samsung επιβεβαίωσε το τέλος της σειράς Galaxy Note

Samsung Galaxy Note

Η Samsung επιβεβαίωσε αυτό που είχαμε υποψιαστεί εδώ και αρκετό καιρό. Η σειρά Galaxy Note δε θα συνεχιστεί, με τα όπως είχαμε καταλάβει από την απουσία της το περασμένο έτος και από το σχεδιασμό του S22 Ultra. Η κληρονομιά της θα συνεχιστεί έμμεσα από τις επόμενες ναυαρχίδες της σειράς Galaxy S.

Ο επικεφαλής της Samsung Electronics Mobile Experience, Roh Tae-moon, στα πλαίσια του MWC 2022 ανακοίνωσε σε ρεπόρτερ ότι το Galaxy Note θα έρχεται ως Galaxy S Ultra στο εξής. Η εταιρεία δε θα κυκλοφορήσει ποτέ ξανά, με τα τωρινά δεδομένα τουλάχιστον, κινητό με την επωνυμία “Note”. Στην ουσία, όμως, έστω και έμμεσα η σειρά θα συνεχίσει να υπάρχει.

Το γεγονός ότι το νέο Galaxy S22 Ultra αποτελεί ένα υβρίδιο μεταξύ των δύο σειρών ναυαρχίδων της Samsung, ήταν εμφανές από τα πρώτα κιόλας render που βγήκαν στην επιφάνεια. Η αλήθεια είναι ότι οι δύο σειρές έμοιαζαν αρκετά μεταξύ τους τα τελευταία χρόνια και κάποια έπρεπε να διακοπεί ή να αλλάξει κατεύθυνση. Τελικά οδηγηθήκαμε σε μια μίξη των δύο, με την επωνυμία “Note”, όμως, να χάνεται.