Η Samsung επιδιορθώνει πρόβλημα στην οθόνη του Galaxy S22 Ultra

Galaxy S22 Ultra οθόνη

Με τη σειρά Samsung Galaxy S22 να έχει κυκλοφορήσει πρόσφατα, υπάρχουν αρκετοί χρήστες που αναφέρουν πρόβλημα στην οθόνη του Galaxy S22 Ultra.

Πολλοί χρήστες του Reddit, αναφέρουν ότι στην οθόνη του νέου τους Galaxy S22 Ultra εμφανίζεται μια στήλη από pixel, κατά μήκος της. Για την ώρα το πρόβλημα αυτό έχει παρουσιαστεί μόνο στην έκδοση της συσκευής που φέρει τον Exynos 2200, αλλά σε αυτό ίσως έχει παίξει ρόλο το γεγονός ότι η έκδοση του Snapdragon 8 Gen 1 δεν έχει φτάσει στα χέρια πολλών πελατών. Μπορείτε να δείτε το πρόβλημα στις παρακάτω εικόνες.

Κάποιοι χρήστες βλέπουν μια γραμμή από pixel στο κάτω μισό της οθόνης τους, ενώ άλλοι έχουν το ίδιο πρόβλημα στο μέσο ή στο επάνω μέρος της. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι μόνιμη η κατάσταση. Αντ’ αυτού η γραμμή εμφανίζεται κατά την αναπαραγωγή video ή όταν οι χρήστες παίζουν παιχνίδια. Η Samsung από την πλευρά της καθησύχασε τους κατόχους των συσκευών, λέγοντας ότι δεν πρόκειται για πρόβλημα στο hardware. Όπως ανέφεραν, το πρόβλημα εμφανίζεται ότι ο χρήστες θέτει την ανάλυση στο WQHD και το Screen mode στο Natural mode.

Επιπλέον, από τη Samsung τόνισαν ότι ήδη εργάζονται σε patch που θα επιδιορθώσει το ζήτημα, το οποίο θα κυκλοφορήσει σύντομα, μέσω ενημέρωσης λογισμικού. Έως τότε, προτείνεται η αλλαγή του screen mode σε Vivid ή της ανάλυσης σε FHD.