Η Samsung είναι πιθανό να χρησιμοποιήσει ανακυκλωμένα ανταλλακτικά

Samsung

Η Samsung θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ανακυκλωμένα ανταλλακτικά για την επισκευή των smartphones της, σύμφωνα με το Bussiness Korea, το οποίο αναφέρθηκε στο νέο σχέδιο της εταιρείας για τη μείωση του αντίκτυπού της στο περιβάλλον.

Επιπλέον, σύμφωνα με την κορεατική εφημερίδα, η χρήση ανακυκλωμένων ανταλλακτικών θα μείωνε επίσης το κόστος επισκευής στο μισό, παρόλο που η ποιότητα των εξαρτημάτων αυτών θα ήταν ίδια με εκείνη των καινούργιων. Σύμφωνα με αυτές τις πρώτες φήμες, το πρόγραμμα θα μπορούσε να αφορά μόνο smartphones.

Όσον αφορά στο χρονοδιάγραμμα, είναι πιθανό να επισημοποιηθεί μέχρι το καλοκαίρι. Για περισσότερες πληροφορίες, θα πρέπει να περιμένουμε. Ωστόσο, εάν επιβεβαιωθεί, θα είναι μια εξαιρετική πρωτοβουλία τόσο για το περιβάλλον όσο και για την πιθανή εξοικονόμηση πόρων που θα επωφεληθούν οι πελάτες.

Η πρώτη μου γνωριμία με το Nokia 3310 και το Nintendo 64, ήταν αρκετή για να κολλήσω με την τεχνολογία για πάντα. Αυτό το "μικρόβιο" οδήγησε στη ενασχόληση μου με την αρθρογραφία στον χώρο της τεχνολογίας και εν τέλει στη δημιουργία του Technoid.gr.