Η οθόνη του Xiaomi MIX Fold 2 θα είναι κορυφαία

Xiaomi MIX Fold 2

Έφτασαν νέες ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες για το Xiaomi MIX Fold 2, το επόμενο foldable smartphone της κινεζικής εταιρείας, για το οποίο γίνεται λόγος εδώ και αρκετούς μήνες.

Τις τελευταίες ώρες ο γνωστός leaker Digital Chat Station μοιράστηκε νέες λεπτομέρειες σχετικά με το πιο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό, δηλαδή την οθόνη. Θα είναι ένα πάνελ ικανό να φτάσει σε μέγιστη ανάλυση, με ρυθμό ανανέωσης έως 120 Hz.

Προηγούμενες αναφορές δείχνουν ότι το smartphone τροφοδοτείται από τον οκταπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 και τρέχει με το λειτουργικό σύστημα Android 12. Το Xiaomi MIX Fold 2 είναι πιθανό να έχει μεγαλύτερη χωρητικότητα μπαταρίας 5020 mAh και υποστήριξη για γρήγορη ενσύρματη και ασύρματη φόρτιση. Εκτός από αυτό, το τηλέφωνο αναμένεται να έρθει με τριπλή διάταξη καμερών. Θα διαθέτει αισθητήρες 108MP Wide, 13MP ultra-wide και 8MP telephoto, ενώ στο μπροστινό μέρος μπορεί να διαθέτει selfie κάμερα 20MP.

Μένει να δούμε πότε η Xiaomi σχεδιάζει να λανσάρει το νέο foldable. Αναμένουμε να φτάσει στην Κίνα μέχρι το καλοκαίρι, αλλά δεν γνωρίζουμε αν θα φτάσει και στην Ευρώπη.

Η πρώτη μου γνωριμία με το Nokia 3310 και το Nintendo 64, ήταν αρκετή για να κολλήσω με την τεχνολογία για πάντα. Αυτό το "μικρόβιο" οδήγησε στη ενασχόληση μου με την αρθρογραφία στον χώρο της τεχνολογίας και εν τέλει στη δημιουργία του Technoid.gr.