Η OnePlus επισημοποιεί την κυκλοφορία του OxygenOS 13

OxygenOS 13

Ξεσηκώνοντας τους πάντες, η OnePlus ανακοίνωσε μια εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 28 Φεβρουαρίου, η οποία θα περιλαμβάνει το OxygenOS 13. Κάπως απροσδόκητα νέα, ειδικά υπό το φως των τελευταίων φημών για το Unified OS ή το λειτουργικό σύστημα που μοιράζονται το OPPO και το OnePlus.

Η εκδήλωση, αποτελείται από ένα Open Ears Forum, που θα έχει ως στόχο τη συλλογή σχολίων από τους χρήστες, οι οποίοι θα έχουν χρόνο να εγγραφούν στην εκδήλωση μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου. Για την περίσταση, θα συμμετέχουν τα ακόλουθα μέλη της OnePlus: Gary C. (OxygenOS Product Lead), ZENG XI (OxygenOS Design Lead), Oliver Z. (Product Manager – Gaming), Zach L. (OxygenOS Product Designer), Megan F. (OS Product Designer).

Εν ολίγοις μετά από αυτή την είδηση, φαίνεται ακόμη πιο περίπλοκο το μέλλον του Unified OS. Δεν έχουμε παρά να περιμένουμε μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου και να μάθουμε αναλυτικά τι ετοιμάζει η OnePlus, σχετικά με το OxygenOS 13.

Η πρώτη μου γνωριμία με το Nokia 3310 και το Nintendo 64, ήταν αρκετή για να κολλήσω με την τεχνολογία για πάντα. Αυτό το "μικρόβιο" οδήγησε στη ενασχόληση μου με την αρθρογραφία στον χώρο της τεχνολογίας και εν τέλει στη δημιουργία του Technoid.gr.