Η νέα μπροστινή κάμερα του iPhone 14 θα κοστίζει τρεις φορές περισσότερο

iPhone 15

Τα μελλοντικά iPhone 14 και iPhone 14 Pro θα μπορούσαν να διαθέτουν μια εμπρόσθια κάμερα υψηλών προδιαγραφών με ενσωματωμένη αυτόματη εστίαση. Ο αισθητήρας αναμένεται επίσης να κατασκευαστεί στη Νότια Κορέα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ET News, η Apple επέλεξε τη νοτιοκορεατική εταιρεία LG Innotek ως συνεργάτη για τη νέα κάμερα, η οποία, μεταξύ άλλων, αναμένεται να κοστίζει τρεις φορές περισσότερο από την προηγούμενη γενιά. Ο αισθητήρας, θα παρέχει μεγαλύτερο διάφραγμα και ένα προηγμένο σύστημα αυτόματης εστίασης που θα προσφέρει καλύτερες επιδόσεις. Η λειτουργία πορτραίτου, εξάλλου, θα πρέπει επίσης να κάνει ένα βήμα προς τα εμπρός όσον αφορά την απόδοση.

Τέλος, ο αναλυτής Ming-Chi Kuo δήλωσε ότι και τα τέσσερα μοντέλα iPhone 14 θα πρέπει να είναι εξοπλισμένα με τη νέα εμπρόσθια κάμερα.

Η πρώτη μου γνωριμία με το Nokia 3310 και το Nintendo 64, ήταν αρκετή για να κολλήσω με την τεχνολογία για πάντα. Αυτό το "μικρόβιο" οδήγησε στη ενασχόληση μου με την αρθρογραφία στον χώρο της τεχνολογίας και εν τέλει στη δημιουργία του Technoid.gr.