Η Honor θα παρουσιάσει το Honor Magic 4 στο MWC 2022

Honor Magic 4

Η Honor μόλις ανακοίνωσε ότι το επόμενο smartphone της θα ονομάζεται Honor Magic 4. Αυτό σημαίνει ότι έρχεται ένα νέο τηλέφωνο υψηλών προδιαγραφών και σε αντίθεση με τα προηγούμενα μοντέλα της σειράς, αυτό θα μπορούσε να κυκλοφορήσει παγκοσμίως και όχι να περιοριστεί σε ορισμένες αγορές.

Η εικόνα στο πρώτο δελτίο τύπου δεν αφήνει καμία αμφιβολία για το ποιο θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό αυτού του smartphone: η φωτογραφία. Γι’ αυτό υπάρχει μια μεγάλη μονάδα κάμερας που βρίσκεται στο επίκεντρο σε όλο το διαφημιστικό υλικό.

Σύμφωνα με τις τελευταίες διαρροές προδιαγραφών, τα τρία μοντέλα της νέας σειράς θα προσφέρουν το καθένα: έναν wide αισθητήρα 50 megapixel και έναν ultra wide 50 megapixel που είναι επίσης ικανός για μακροφωτογραφία.

Η βασική έκδοση θα είναι εξοπλισμένη με έναν telephoto αισθητήρα 16 megapixel, ενώ τα μοντέλα Pro θα διαθέτουν telephoto αισθητήρα 50 megapixel (με υποστήριξη ψηφιακού ζουμ 100x), μονόχρωμη κάμερα 50 megapixel και αισθητήρα βάθους 8×8 dTOF.

Το πρώτο teaser για το προϊόν υπαινίχθηκε ότι θα τροφοδοτείται από τον Snapdragon 8 Gen 1, το τελευταίο high-end mobile chipset της Qualcomm που προσφέρει συνδεσιμότητα 5G.

Σύμφωνα με τον @RODENT950 στο Twitter, μπορέσαμε να δούμε μερικές από τις προδιαγραφές για τρία διαφορετικά μοντέλα της σειράς: μια τυπική έκδοση, Plus και μια έκδοση Pro Plus.

Όλες οι συσκευές της σειράς θα διαθέτουν οθόνες OLED που υποστηρίζουν ένα δισεκατομμύριο χρώματα, HDR10+ και ρυθμό ανανέωσης 120Hz. Επιπλέον, το καθένα θα είναι πιστοποιημένο με IP68 για καλύτερη προστασία από τυχόν εισροή σκόνης ή νερού.

Ωστόσο, όπως αναμενόταν, υπάρχουν πολλές βασικές διαφορές μεταξύ των τριών τηλεφώνων της σειράς. Αυτές είναι οι κύριες διαφορές στην οθόνη, τουλάχιστον αυτές που γνωρίζουμε προς το παρόν:

  • Το Honor Magic 4 θα διαθέτει οθόνη 6,55 ιντσών με ανάλυση 2400 x 1080 px και ρυθμό δειγματοληψίας αφής 300 Hz.
  • Το Honor Magic 4 Pro θα διαθέτει οθόνη 6,67 ιντσών με ανάλυση 2772 x 1344 px.
  • Το Honor Magic 4 Pro Plus θα έχει ανάλυση 3200 x 1440 px στη μεγάλη οθόνη 6,78 ιντσών και όπως και η έκδοση Pro, θα έχει ρυθμό δειγματοληψίας αφής 360 Hz.

Από όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής, το Honor Magic 4 θα είναι ένα από τα κορυφαία μοντέλα που θα δούμε το 2022. Αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωσή του στις 28 Φεβρουαρίου στο Mobile World Congress 2022.

Η πρώτη μου γνωριμία με το Nokia 3310 και το Nintendo 64, ήταν αρκετή για να κολλήσω με την τεχνολογία για πάντα. Αυτό το "μικρόβιο" οδήγησε στη ενασχόληση μου με την αρθρογραφία στον χώρο της τεχνολογίας και εν τέλει στη δημιουργία του Technoid.gr.