Η Free Fire Limited Edition του realme 9 Pro+ έρχεται στις 21 Απριλίου στην Ευρώπη

realme 9 Pro+

Η realme, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα smartphone στον κόσμο δημιούργησε το πρώτο Free Fire smartphone παγκοσμίως – το realme 9 Pro+ Free Fire Limited Edition – το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Απριλίου στην Ευρώπη.

Για να διερευνήσει τις δυνατότητες σχεδίασης και να επεκτείνει τα όρια μεταξύ της τεχνολογίας και των τάσεων, η realme είναι εξαιρετικά ενεργή και ενθουσιώδης στις συνεργασίες με brands αλλά και στα crossover, στο πλαίσιο πάντα της φιλοσοφίας «power meets style», που κληρονομεί σχεδόν σε κάθε γενιά προϊόντων από την έναρξή της μάρκας.

Η realme συνεργάστηκε με τον διάσημο Ιάπωνα σχεδιαστή Naoto Fukasawa για τη σειρά realme GT 2 που μόλις κυκλοφόρησε στην Ευρώπη φέτος και στο realme GT Master Edition το 2021. Επιπλέον, η realme συνεργάστηκε μαζί με τον σχεδιαστή της Hermès José Lévy για τα realme Buds Q, συνδυάζοντας την τεχνολογία με το πνεύμα της μάρκας ‘άλμα προς τα εμπρός’ και την προοδευτική σχεδίαση.

Η realme έχει προχωρήσει σε διάσημες συνεργασίες στο παρελθόν για τη δημιουργία ειδικών σχεδίων στα smartphone της σε διάφορες αγορές παγκοσμίως, όπως το Dragon Ball που είναι το πιο πρόσφατο παράδειγμα και πολλά άλλα που θα ακολουθήσουν φέτος, ταράζοντας τα νερά και αποφεύγοντας να ακολουθήσει τη πεπατημένη των βαρετών και άκαμπτων σχεδίων smartphone, εκπλήσσοντας τους θαυμαστές και τους πελάτες της με το να τους παρέχει τα καλύτερα προνόμια.

Τα παιχνίδια για κινητά είναι τάση σε όλο τον κόσμο. Για αυτό το λόγο, η realme συνεργάζεται με ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια για κινητά, το Free Fire με στόχο να μεγιστοποιήσει την εμπειρία του παιχνιδιού για πρώτη φορά, με ειδική συσκευασία, σχέδια εμπνευσμένα από το Free Fire και συνδυασμό παιχνιδιών κορυφαίου επιπέδου. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα σχετικά με το realme 9 Pro+ Free Fire Limited Edition.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της realme.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η πρώτη μου γνωριμία με το Nokia 3310 και το Nintendo 64, ήταν αρκετή για να κολλήσω με την τεχνολογία για πάντα. Αυτό το "μικρόβιο" οδήγησε στη ενασχόληση μου με την αρθρογραφία στον χώρο της τεχνολογίας και εν τέλει στη δημιουργία του Technoid.gr.