Η Apple φέρεται να σχεδιάζει να αποκαλύψει το iPhone SE 3 τον Μάρτιο

iPhone SE 3

Εδώ και αρκετές εβδομάδες διαβάζουμε πολλές φήμες για τo iPhone SE 3 που ετοιμάζει η Apple, την τρίτη γενιά που θα υποστηρίζει 5G για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Τώρα, χάρη στον Mark Gurman του Bloomberg, καταφέρνουμε επίσης να έχουμε μια ακριβή ημερομηνία για την επίσημη εκδήλωση της Apple, στην οποία θα λανσάρει το νέο iPhone SE 3 5G. Λοιπόν η ημερομηνία που έχει διαλέξει η εταιρεία, για την παρουσίαση της συσκευής φαίνεται πως είναι 8 Μαρτίου.

Την ίδια ημέρα λέγεται ότι η Apple θα παρουσιάσει το νέο iPad Air. Η συσκευή θα πρέπει επίσης να έχει υποστήριξη 5G. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα μπορούσαμε επίσης να δούμε κάποια νέα για το λογισμικό από την Apple, όπως τη νέα λειτουργία ξεκλειδώματος Face ID με τη χρήση μάσκας.

Σύμφωνα με τον Gurman, φαίνεται απίθανο η Apple να παρουσιάσει ένα νέο Mac με επεξεργαστή M1 στις 8 Μαρτίου. Είναι πιθανότερο να φτάσει αργότερα, στο δεύτερο εξάμηνο του έτους.

Η πρώτη μου γνωριμία με το Nokia 3310 και το Nintendo 64, ήταν αρκετή για να κολλήσω με την τεχνολογία για πάντα. Αυτό το "μικρόβιο" οδήγησε στη ενασχόληση μου με την αρθρογραφία στον χώρο της τεχνολογίας και εν τέλει στη δημιουργία του Technoid.gr.