Η Apple φέρεται να δοκιμάζει μια έγχρωμη οθόνη e-ink για ένα foldable

e-ink

Οι φήμες για ένα foldable iPhone κυκλοφορούν εδώ και αρκετό καιρό και αναμφίβολα πρόκειται για μια συσκευή που μάλλον όλοι οι λάτρεις της τεχνολογίας ανυπομονούν να πάρουν στα χέρια τους.

Τώρα, σύμφωνα με τον γνωστό αναλυτή στον κόσμο των προϊόντων της Apple, Ming-Chi Kuo, η εταιρεία όχι μόνο εργάζεται πάνω σε ένα τέτοιο τηλέφωνο, αλλά δοκιμάζει ακόμη και μια έγχρωμη οθόνη e-ink που θα χρησιμοποιηθεί ως δεύτερη εξωτερική οθόνη!

Αυτό που αναφέρει ο αναλυτής θα μπορούσε να είναι μια λύση που κινείται σε διαφορετική κατεύθυνση από αυτή που ακολουθούν οι μεγάλοι κατασκευαστές foldable συσκευών, οι οποίοι χρησιμοποιούν είτε μια οθόνη AMOLED (Samsung Galaxy Z Fold 3) είτε μια μικρή οθόνη OLED (Samsung Galaxy Z Flip 3).

Προφανώς, η έλευση της έγχρωμης τεχνολογίας e-ink σε συνδυασμό με foldable οθόνες θα ήταν ένας εντελώς άλλος κόσμος και θα επέτρεπε σημαντική εξοικονόμηση μπαταρίας σε σύγκριση με τις προαναφερθείσες λύσεις. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε!

Η πρώτη μου γνωριμία με το Nokia 3310 και το Nintendo 64, ήταν αρκετή για να κολλήσω με την τεχνολογία για πάντα. Αυτό το "μικρόβιο" οδήγησε στη ενασχόληση μου με την αρθρογραφία στον χώρο της τεχνολογίας και εν τέλει στη δημιουργία του Technoid.gr.