Η Apple αποκαλύπτει κιτ εργαλείων για την επισκευή iPhone στο σπίτι

Apple

Η Apple παρουσίασε ένα σετ εργαλείων ενοικίασης για να μπορούν οι χρήστες να επισκευάζουν εύκολα το iPhone τους στο πλαίσιο του προγράμματος Self Service Repair Program, το οποίο ξεκίνησε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα για τους χρήστες iPhone στις ΗΠΑ και θα ξεκινήσει στην Ευρώπη αργότερα φέτος. Το κιτ διατίθεται σε διάφορες εκδόσεις, ανάλογα με το μοντέλο iPhone που πρόκειται να επισκευάσετε. Κάθε σετ εργαλείων περιέχει ένα πλήρες σετ που απαιτούνται για την επισκευή του επιλεγμένου iPhone, δήλωσε η εταιρεία. Οι χρήστες μπορούν να κρατήσουν το σετ εργαλείων για έως και επτά ημέρες.

Το σετ εργαλείων για την επισκευή του iPhone διατίθεται μέσω του ιστότοπου Self Service Repair Store και η τιμή εβδομαδιαίας ενοικίασης είναι 49 δολάρια. Οι διαφορετικές εκδόσεις του σετ είναι διαθέσιμο για τα iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max και iPhone SE (2022).

Μόλις ολοκληρωθεί η εργασία, ο χρήστης θα πρέπει να στείλει το σετ εργαλείων πίσω. Η Apple ενδέχεται να χρεώσει περισσότερα εάν κάποιο από τα εργαλεία λείπει ή έχει υποστεί ζημιά. Ισχυρίζεται, επίσης, ότι κάθε σετ εργαλείων επιθεωρείται πριν αποσταλεί στον πελάτη, ώστε να αποφευχθούν περιπτώσεις τυχόν αστοχιών.

Το πρόγραμμα Self Service Repair Program, το οποίο ανακοινώθηκε τον Νοέμβριο, περιορίζεται προς το παρόν στους χρήστες iPhone στις ΗΠΑ.

Η πρώτη μου γνωριμία με το Nokia 3310 και το Nintendo 64, ήταν αρκετή για να κολλήσω με την τεχνολογία για πάντα. Αυτό το "μικρόβιο" οδήγησε στη ενασχόληση μου με την αρθρογραφία στον χώρο της τεχνολογίας και εν τέλει στη δημιουργία του Technoid.gr.