Το Galaxy Z Fold 4 πιθανότατα έρχεται χωρίς ταχεία φόρτιση

Galaxy Z Fold 4

Το τελευταίο διάστημα διαρρέουν όλο και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Samsung Galaxy Z Fold 4 και Galaxy Z Flip 4. Η πιο πρόσφατη είναι η ταχύτητα φόρτισης των συσκευών, που ήρθε στην επιφάνεια χάρη σε μία κινέζικη πιστοποίηση.

Σύμφωνα με ένα 3C database listing, τα Galaxy Z Fold 4 και Galaxy Z Flip 4 θα έχουν φόρτιση 25 W. Αυτό συνιστά αναβάθμιση για το δεύτερο, αφού το Flip 3 υποστήριζε φόρτιση 15 W, αλλά για το Fold 4 δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Αρκετοί ενδεχομένως να περίμεναν μία αναβάθμιση στο κομμάτι αυτό, πράγμα που φαίνεται πως δε θα συμβεί.

Εκτός αυτού, έχουν διαρρεύσει και οι χωρητικότητες των μπαταριών των επερχόμενων foldable συσκευών. Το Fold 4 θα έχει μπαταρία 4.270 mAh, όπως και ο προκάτοχός του, ενώ το Flip 4 θα έχει μία αύξηση 100 mAh, φτάνοντας τα 3.400 mAh.

Αν η Samsung διατηρήσει στα ίδια επίπεδα τις τιμές των foldable κινητών της, η απουσία αναβαθμίσεων ίσως δυσαρεστήσει αρκετούς πιθανούς αγοραστές. Υπενθυμίζουμε πως αν το Galaxy Z Fold 4 κοστολογηθεί όπως ο προκάτοχός του, θα είναι αρκετά ακριβότερο από τη ναυαρχίδα της Samsung, Galaxy S22 Ultra.