Το Galaxy Z Flip 4 ίσως έρχεται με μεγαλύτερη μπαταρία

Galaxy Z Flip 4

Στη Samsung έχει παρθεί η απόφαση της ενασχόλησης με τα foldable κινητά εδώ και καιρό. Φέτος αναμένουμε νέες συσκευές, με το Galaxy Z Flip 4 να αποτελεί την αιχμή του δόρατος. Και παρότι το Galaxy Z Flip 3 ήταν επιτυχημένο, ο διάδοχός του φαίνεται πως θα έχει μία σημαντική αναβάθμιση.

Όλες οι συσκευές της σειράς έως τώρα, διέθεταν μπαταρίες 3.300 mAh, που οριακά διαρκούσαν μία ολόκληρη ημέρα. Σύμφωνα με το Galaxy Club, ωστόσο, το Galaxy Z Flip 4 φέρεται να έχει μεγαλύτερη μπαταρία. Τα foldable της Samsung διαθέτουν δύο μπαταρίες και το επερχόμενο Z Flip 4 θα έχει μεγαλύτερη δευτερεύουσα μπαταρία. Η αύξηση δε φαίνεται πολύ μεγάλη, αφού προβλέπεται περίπου στα 100 mAh, φτάνοντας τη συνολική χωρητικότητα της μπαταρίας στα 3.400 mAh.

Μπορεί η αύξηση αυτή να μην είναι θεαματική, αλλά η διάρκεια μπαταρίας της συσκευής αναμένεται αισθητά βελτιωμένη. Αυτό διότι το κινητό θα είναι εξοπλισμένο με τον Snapdragon 8 Gen 1, ο οποίος είναι βασισμένος σε πιο προηγμένη τεχνολογία από τον προκάτοχό του και είναι συνεπώς πιο οικονομικός. Θεωρητικά, λοιπόν, η συνολική διάρκεια μπαταρίας του Galaxy Z Flip 4 αναμένεται βελτιωμένη.

Προς το παρόν δεν είναι γνωστό αν το κινητό θα υποστηρίζει ταχύτητες φόρτισης υψηλότερες των 15 W. Γενικότερα δεν είναι αρκετά πράγματα σωστά για τα χαρακτηριστικά του. Από άποψης σχεδιασμού περιμένουμε κάτι παρόμοιο με το Z Flip 3, δηλαδή με εσωτερική οθόνη 6,7 ιντσών και εξωτερική 1,9 ιντσών. Η συσκευή αναμένεται τον Αύγουστο και ενδέχεται να έχει χαμηλότερη τιμή από εκείνη του Z Flip 3.