Φωτογραφίες του Fold 4 δείχνουν μια βελτιωμένη τσάκιση στην οθόνη

Galaxy Z Fold 4

Μπορεί η Samsung να ήταν η πρωτοπόρος των foldable τηλεφώνων, αλλά σε αντίθεση με πολλές από τις προτάσεις των ανταγωνιστών, εξακολουθούν να έχουν σημαντική πτυχή (τσάκιση) στην οθόνη και μια νέα εικόνα που διέρρευσε δίνει ότι η εταιρεία δεν έχει καταφέρει να το ξεφορτωθεί.

Τα τηλέφωνα της Samsung έχουν διανύσει πολύ δρόμο και σύμφωνα με μια έκθεση, η εταιρεία αναμένει ότι οι πωλήσεις θα υπερδιπλασιαστούν φέτος σε 15 εκατομμύρια μονάδες.

Η κύρια οθόνη του εξακολουθεί να έχει μια αρκετά εμφανή πτυχή, αλλά αυτό δεν είναι τόσο κακό όσο μπορεί να ακούγεται, καθώς οι περισσότεροι χρήστες λένε ότι δεν τους ενοχλεί. Η πτυχή προφανώς υπάρχει εξαιτίας του τρόπου με τον οποίο έχει σχεδιαστεί ο μεντεσές.

 

Ο γνωστός leaker Ice Universe δημοσίευσε σήμερα εικόνες δίπλα-δίπλα – τραβηγμένες από την ίδια γωνία – για να μας δείξει πώς συγκρίνεται η πτυχή του Fold 4 με εκείνη του Fold 3. Η πτυχή είναι όντως λιγότερο εμφανής και φαίνεται να αποτελεί μεγαλύτερη βελτίωση από ό,τι περιμέναμε.

Το Galaxy Z Fold 4 αναμένεται επίσης να έχει μια πτυχή, αλλά έχουμε ακούσει φήμες ότι θα είναι λιγότερο ορατή, 20% πιο ρηχή για την ακρίβεια.

Η πρώτη μου γνωριμία με το Nokia 3310 και το Nintendo 64, ήταν αρκετή για να κολλήσω με την τεχνολογία για πάντα. Αυτό το "μικρόβιο" οδήγησε στη ενασχόληση μου με την αρθρογραφία στον χώρο της τεχνολογίας και εν τέλει στη δημιουργία του Technoid.gr.