Έρχεται μοντέλο συνδρομής για το iPhone;

iPhone

Οι τελευταίες πληροφορίες που φαίνεται να προέρχονται από την ίδια την Apple, θέλουν την εταιρεία να εργάζεται πάνω σε ένα σύστημα μηνιαίας συνδρομής για τις συσκευές της.

Ως γνωστόν, αρκετά χρόνια τώρα η Apple προσφέρει πακέτα συνδρομών για τις υπηρεσίες που διαθέτει. Ωστόσο πλέον, η εταιρεία φαίνεται πως θέλει να προωθήσει στην αγορά ένα αντίστοιχο οικονομικό πλάνο και για τις ίδιες τις συσκευές της. Με πιο απλά λόγια, κάτι τέτοιο σημαίνει πως θα μπορούμε να “αγοράζουμε” ένα iPhone, ένα iPad ή ένα Mac και να το έχουμε δικό μας για όσο το πληρώνουμε, μήνα παρά μήνα.

Είναι γεγονός πως οι συνδρομές έχουν γίνει ένας τρομερά δημοφιλής τρόπος πληρωμής για τις εταιρείες, τόσο στην παροχή περιεχομένου όσο και υπηρεσιών. Η Apple για μια ακόμα φορά θέλει να ταράξει τα νερά, να πρωτοτυπήσει και να πραγματοποιήσει ένα παράτολμο σχέδιο. Παρ’ όλα αυτά, προς το παρόν, η ίδια η εταιρεία δεν έχει κάνει καμία επίσημη τοποθέτηση περί αυτών, ωστόσο οι αναφορές από επίσημα ξένα media κάνουν ήδη λόγο για τα πλάνα της εταιρείας.

 

Οι κινήσεις της Apple δείχνουν να συμβαδίζουν με προηγούμενες ενέργειές της, μιας και πρόσφατα έγινε γνωστό πως η Apple Card, αναμένεται να εδραιωθεί και στις Ευρωπαϊκές αγορές. Ενδεχομένως, μια τέτοια κίνηση να διευκολύνει ακόμα περισσότερο την εταιρεία στο να προσφέρει την δυνατότητα στους πιθανούς πελάτες της να αποκτήσουν ένα νέο iPhone ή iPad.

Τέλος, βάσει πληροφοριών, η Apple είχε αρχικά ως σκοπό να φέρει στην αγορά το νέο της οικονομικό πλάνο για τις συσκευές της στα τέλη του 2022, όμως όπως όλα δείχνουν αυτό αναμένεται να μετατεθεί για τους πρώτους μήνες του 2023.

Από μικρός χωμένος μέσα στον κόσμο της τεχνολογίας και του gaming. Του αρέσουν ανταγωνιστικά παιχνίδια για να βλέπει το όνομά του πρώτο στα leaderboards και πιστεύει ότι είναι μηχανικός υπολογιστών και φωτογράφος. Όσο υπάρχει Internet, θα είναι μόνιμα online.