Εμφανίστηκαν προβλήματα με ροζ οθόνες στα iPhone 13

iPhone 13

Μπορεί η σειρά iPhone 13 να τα πηγαίνει εξαιρετικά στην παγκόσμια αγορά και να προσφέρει αρκετές πωλήσεις στην Apple, ωστόσο φαίνεται πως και αυτές οι συσκευές δεν λειτουργούν άψογα. Το τελευταίο διάστημα, αρκετοί χρήστες στο διαδίκτυο έχουν παραπονεθεί για “pink screen”, δηλαδή για μια ροζ οθόνη που εμφανίζεται στα ξαφνικά.

Οι περισσότεροι χρήστες αναφέρουν πως το πρόβλημα αυτό τους παρουσιάστηκε ξαφνικά, χωρίς να έκαναν κάτι συγκεκριμένο λίγο νωρίτερα με την συσκευή τους. Έτσι, δεν μπορεί να εκτιμηθεί απόλυτα αν το πρόβλημα σχετίζεται με υπερθέρμανση της συσκευής, με κάποιες συγκεκριμένες εφαρμογές ή με δυσλειτουργίες του συστήματος. Το βέβαιο όμως είναι πως αρκετοί έχουν ήδη επιβεβαιώσει πως η επαναφορά των ρυθμίσεων του συστήματος ή η αναβάθμιση στο λειτουργικό της συσκευής, δεν βοηθούν και ιδιαίτερα την κατάσταση καθώς δεν διορθώνουν το πρόβλημα της ροζ οθόνης.

iPhone 13

Ωστόσο, για να καθησυχάσουμε λίγο τα πνεύματα, τουλάχιστον όσον αφορά στην Ελλάδα, το πρόβλημα της ροζ οθόνης εντοπίζεται τις τελευταίες μέρες κυρίως στην Κίνα. Παρ’ όλα αυτά, κανείς δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα αν το πρόβλημα υπάρχει μόνο στα μοντέλα που διατίθενται προς πώληση στην Κίνα ή αν υπάρχουν και άλλα αντίστοιχα στην παγκόσμια αγορά.

iPhone 13

Όπως φαίνεται και από τις εικόνες, η ροζ οθόνη είτε καλύπτει ολόκληρη την οθόνη του κινητού είτε εμφανίζεται εδώ και εκεί, καλύπτοντας το μεγαλύτερο μέρος της, καθιστώντας την συσκευή οριακά άχρηστη προς χρήση. Κάτι τέτοιο μπορεί να οφείλεται σε μια δυσλειτουργική κάρτα γραφικών της συσκευής ή ακόμα και σε κάποιο πρόβλημα του software. Δυστυχώς ωστόσο, η ίδια η Apple δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα επίσημα επί του θέματος, οπότε οι επόμενες ώρες αναμένονται καθοριστικές για τους χρήστες των iPhone 13.

Αξίζει να σημειωθεί πως όλη η σειρά iPhone 13 προσφέρει εξαιρετικές συσκευές με πολλές τεχνολογίες και υψηλή ποιότητα. Μπορείτε να δείτε το αναλυτικό review του Technoid.gr για το iPhone 13 Pro Max για περισσότερες λεπτομέρειες.

Από μικρός χωμένος μέσα στον κόσμο της τεχνολογίας και του gaming. Του αρέσουν ανταγωνιστικά παιχνίδια για να βλέπει το όνομά του πρώτο στα leaderboards και πιστεύει ότι είναι μηχανικός υπολογιστών και φωτογράφος. Όσο υπάρχει Internet, θα είναι μόνιμα online.